Ontdek Beauty Smart zoom meetings

Dit traject is ideaal voor jou als je de voorkeur geeft aan zoommeetings in een groepssetting, maar toch op zoek bent naar extra ondersteuning en motivatie. Het maakt niet uit welk dieet je volgt, in dit programma deel ik een reeks veelvoorkomende thema’s die ik vaak in individuele sessies tegenkom. Ik zal inzichten en oplossingen bieden om je te helpen jouw eetgewoonten en levensstijl te verbeteren.

Ontvang jouw wekelijkse motivatie

Voor wie is dit traject geschikt?

  • Als je de frustraties van jojo-diëten beu bent en verlangt naar een blijvende verandering.
  • Wanneer je klaar bent om je eetgewoonten op een nieuwe en effectieve wijze aan te pakken.
  • Als je vastberaden bent om je eetgedrag te transformeren en klaar bent om concrete stappen vooruit te zetten.
  • Let op: Dit is geen Quick Fix

Dit programma is niet geschikt voor je als:

  • Je op zoek bent naar een snelle, moeiteloze oplossing zonder enige inspanning.
  • Je weinig tijd hebt en zelfs een klein moment voor persoonlijke ontwikkeling als een uitdaging ziet.
  • Je geen zin hebt om actief aan de slag te gaan met je eetgewoontes.
  • Op zoek naar meer individuele aandacht? Als je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding, overweeg dan mijn Beauty Smart Boost Coaching Programma”. Dit is het ideale traject voor diegenen die een-op-een ondersteuning zoeken en zich volledig willen inzetten voor hun persoonlijke groei en gezondheidsdoelen.

In de zoommeetings ligt de focus op het doorbreken van de vicieuze cirkel van zelfopgelegde ‘wetten’ die vaak leiden tot teleurstelling en frustratie. In plaats daarvan introduceer ik graag tips en tricks en spelregels die jou daadwerkelijk kunnen ondersteunen.

Samen Sterker

In dit groepstraject ben je omringd door gelijkgestemden. Samen zullen we thema’s bespreken en samen naar oplossingen zoeken. Hoewel de aanpak niet individueel is, is de kracht van de groep een unieke bron van motivatie en inspiratie.

Thematische Aanpak

Elke sessie behandelt een specifiek thema gerelateerd aan voeding, leefstijl en gedragsverandering. We duiken diep in de uitdagingen en successen die we allemaal ervaren en werken samen aan praktische oplossingen.

Continuïteit en Toegankelijkheid

Net als in het individuele programma plannen we hier ook wekelijkse contactmomenten van 45 min. Je investering bedraagt €330,00 exclusief btw voor het zes weken durende traject, waarbij we elke week een Zoom-meeting organiseren. Er vindt een intakegesprek 30 minuten plaats. Je ontvangt een goodiebag twv 55,00 Als je niet aanwezig kunt zijn, wordt de meeting opgenomen zodat je deze later alsnog kunt volgen. (het bedrag dient vooraf voldaan te worden en is exclusief eventuele voedingsproducten. Het bedrag is niet geheel of gedeeltelijk te restitueren).

Verwachtingen van de Zoommeting

Meer inzicht en grip op je eetpatroon. Leren omgaan met emotioneel eten in een ondersteunende groepsomgeving. Ervaren van een grotere vrijheid van eetgedachten door gedeelde ervaringen en tips. Samen stappen zetten naar een fitter en zelfverzekerder leven.

Is Deze zoommeeting iets voor Jou?

Dit traject is ideaal voor jou als je de voorkeur geeft aan een groepssetting voor extra ondersteuning en motivatie, en als je klaar bent om samen met anderen duurzame veranderingen in je leven te brengen.

Voedingsadvies

Voor lekkere trek en heerlijke maaltijden werk ik samen met PS Food&Lifestyle. Dit is geen verplichting, maar veel van mijn cliënten worden verliefd op de heerlijke producten zoals snacks, maaltijden en recepten . Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook zult zijn!

Extra Voordeel bij Productgebruik

Korting op PS Food & Lifestyle Producten: Als je kiest voor producten van PS Food & Lifestyle terwijl je het ‘Boost Programma’ volgt, profiteer je van een aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een uitstekende kans om je traject te verrijken met kwalitatieve producten.

Reserveer Jouw Plek in het Groepsprogramma

Heb je interesse of zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact op. In het groepsprogramma starten we bij een minimum van 8 deelnemers. Zorg dat je erbij bent door je nu aan te melden of je naam op de wachtlijst te zetten voor het programma van 2024. Zo ben je verzekerd van een plaats en kun je samen met anderen werken aan jullie doelen, onder mijn persoonlijke begeleiding. Wacht niet te lang, want vol is vol

Ik heb er zin in!

Heb je nog vragen of twijfel je een beetje over het inschrijven?

Geen probleem, dat is heel normaal! Voel je vrij om direct contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen met alle vragen en je van alle benodigde informatie te voorzien. Ben je klaar om je aan te melden? Fantastisch! Schrijf je in op je eigen tempo. Ik kijk uit naar je inschrijving en we gaan er samen een geweldige ervaring van maken!”

Ik heb er zin in!