Beauty Smart Boost Coaching Programma

“Elke keer als je een strikte ‘wet’ voor jezelf maakt, loop je het risico om deze te overtreden, wat kan leiden tot een vicieuze cirkel van falen en frustratie. Maar ik heb een andere aanpak: een strategie van spelregels die jou écht helpen.”

Je kent het gevoel: de wil om af te vallen is er, maar het blijft een uitdaging om vast te houden en door te gaan. Wat doe je als je een dipje hebt? Je hebt het eerder geprobeerd, maar het lukte niet. Je kunt wel afvallen, maar dan komt het jojo-effect: je komt weer aan. Het lijkt een eindeloze cyclus van slechte ‘functioneringsgesprekken’ met jezelf, een cyclus van falen, balen en weer opnieuw beginnen.

Lanceer jezelf richting een gezondere levenstijl, als een raket vol motivatie

Hier kom ik in beeld

Ik ben de stok achter de deur. Samen bepalen we jouw ideale ‘leefgewicht’. Je ontvangt tips en tricks, specifiek afgestemd op jouw situatie. Niet alleen ben ik de stok achter de deur, maar ook het duwtje in je rug dat je nodig hebt.

Het gaat niet alleen om het verliezen van gewicht, maar om het vinden van een nieuwe manier van leven die je kunt volhouden. Een leven waarin je je goed voelt, zowel van binnen als van buiten. Ben je klaar om dit traject met mij aan te gaan? Laten we samen jouw pad naar succes bewandelen! “Ik ben jouw ultieme cheerleader! Ik juich elke triomf, groot of klein, luidkeels met je mee! Als het even niet meezit, sta ik klaar om je aan te moedigen en je door moeilijke momenten heen te praten. En als je een flinke dosis positieve energie en motivatie nodig hebt, ben ik hier om je die te geven!”

Hoe gaan we dat doen?

Commitment en Openheid

Ik verwacht van jou 100% commitment en openheid. We gaan dit samen aanpakken!

Intakegesprek

We starten met een intakegesprek van 60 minuten. Hierin leren we elkaar kennen en stellen we jouw doelen vast.

Wekelijkse Meetings

Elke week plannen we een meeting van 30 minuten. Deze meetings zijn essentieel om je voortgang te bespreken en eventuele hindernissen te overwinnen. De duur van ons traject hangt af van jouw persoonlijke wensen. Het is geen one size fits all. Ik deel mijn praktijkervaringen en we zorgen ervoor dat jij met een haalbaar doel dat praktisch kan uitvoeren.

Praktische Aanpak

Tijdens onze gesprekken focussen we op wat jij lastig vindt en waar je beter in wilt worden. Ik geef je praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen.

Altijd Bereikbaar

“Heb je moeite met iets of voel je de neiging om de koelkast te plunderen? Breng je gedachten of frustraties in de (whats)app en parkeer ze daar. Ik zorg ervoor dat je binnen 24 uur een reactie krijgt. Je hebt de mogelijkheid om dit 7 dagen per week te doen. Ook in het weekend, wanneer je vaak met uitdagingen wordt geconfronteerd, sta ik voor je klaar.

Voedingsadvies

Voor lekkere trek en heerlijke maaltijden werk ik met de productlijn PS Food&Lifestyle. Dit is geen verplichting, maar veel van mijn cliënten worden verliefd op de heerlijke producten zoals snacks, maaltijden en de heerlijke en praktische recepten . Ik ben ervan overtuigd dat jij dat ook zult zijn!

Extra Voordeel bij Productgebruik

Als je kiest voor de producten van PS Food & Lifestyle terwijl je het ‘Beauty Smart Boost Programma’ volgt, profiteer je van een aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een uitstekende kans om je traject te verrijken met kwalitatieve producten.

Verwacht Realistische en Positieve Veranderingen

 • Groeiende Controle over je Eetpatroon: Neem afscheid van verwarring en verwelkom helderheid. Zet stappen naar meer inzicht en grip op je eetgewoontes, met begrip dat volledige perfectie niet altijd haalbaar is.
 • Omgaan met Emotioneel Eten: Wordt vaardig in het beheren van emoties zonder ze weg te eten.
 • Vrijheid van Eetgedachten: Bevrijd je geest van de constante obsessie met eten en ontdek een leven vol mogelijkheden.
 • Een Nieuwe Jij: Fitter en Zelfverzekerder: Stap in een leven waarin je je energieker en zelfverzekerder voelt, je ideale LEFGEWICHT.

Is Dit Jouw Kans op Verandering?

Dit traject is perfect voor jou als je:

 • De ups en downs van het jojo-diëten zat bent en zoekt naar een duurzame verandering.
 • Klaar bent om je gewoontes op een nieuwe en effectieve manier aan te pakken.
 • Vastberaden bent om je eetgedrag te transformeren en concrete stappen vooruit wilt zetten.

Niet voor wie:

 • Op zoek Is naar een snelle oplossing en zoekt naar onmiddellijke, moeiteloze resultaten.
 • Misschien even verder kijken als je: Zo druk bent dat een klein moment voor jezelf al een uitdaging lijkt (Tip: juist dan is tijd voor jezelf nemen van onschatbare waarde!).
 • Geen zin hebt om actief met je gewoontes aan de slag te gaan.

Aanpak in Detail

 • Locatie van Coaching: Kies voor persoonlijke begeleiding in mijn praktijk of voor het gemak van online sessies via Zoom.
 • Frequentie van Gesprekken: We plannen onze gesprekken wekelijks in, zodat je gestaag vooruitgang boekt en consistent ondersteund wordt.
 • Investeringsoverzicht: Voor het ‘Beauty Smart Boost Coaching Programma’ betaal je €600,00 excl. BTW. ( exclusief eventuele voedingsproducten. Het bedrag is niet geheel of gedeeltelijk te restitueren). Dit abonnement omvat een intakegesprek van een 1 ½ uur, en 5 sessies van 45 min . Je ontvangt bij aanvang een goodiebag met diverse snacks ter waarde van 75,00.

Ik heb er zin in!