Eten met Plezier

Hoe werkt het? Ontdek de Magie van PS. Food & Lifestyle!

Het PS. Food & Lifestyle programma zet de spotlight op slim eten. Het geheim? Het legt de nadruk op drie cruciale elementen: koolhydraatarme voeding, eiwitrijk eten en regelmatige eetmomenten.

Ons programma is niet alleen buitengewoon effectief, maar ook eenvoudig te volgen.

Het programma is gestructureerd in drie fasen en bied je dagelijks 5-7 smakelijke eetmomenten.

In de Spotlight met PS. food & lifestyle: Eten met Plezier

Overdag maak je gebruik van PS. Food & Lifestyle eetmomenten en ‘s avonds geniet je van heerlijke maaltijden met vlees of vis, gecombineerd met verse groenten.

Fase 1 • Afvallen

Door het voedingspatroon te handhaven raak je in ‘ketose’, wat ook wel vetverbranding betekent. Jouw lichaam gaat de vetreserves als energiebron gebruiken waardoor je ongewenste kilo’s kwijtraakt.

Fase 2 Streefgewicht in Zicht

Als 80% van het gewenste gewichtsverlies is bereikt, ga je verder naar de tweede fase van dit traject. Hierbij staat het behalen van je streefgewicht centraal.

Fase 3 a Way of life

Gefeliciteerd, je hebt je streefgewicht bereikt – YES! Maar je reis is nog niet voorbij, want blijvend op gewicht blijven kan een uitdaging zijn. Daarom blijven we je nog een jaar lang op een lager tempo begeleiden.

Balans, Blijdschap en Duurzaamheid

De Kern van Leefgewicht

Ik werk volgens het principe van Leefgewicht, een benadering die meer is dan alleen een getal op de weegschaal. Leefgewicht is een levensstijl die leidt naar een gezond gewicht dat niet alleen bij jou past, maar ook duurzaam is. Het kernidee hierachter is dat je je energiek voelt, zowel in lichaam als geest, en dat je blij bent als je in de spiegel kijkt, tevreden met wat je ziet en hoe je je voelt. Deze levensstijl draait om het vinden van een balans tussen je dagelijkse eetpatronen en sportactiviteiten, in overeenstemming met je natuurlijke lichaamsbouw en metabolisme. Het doel is een duurzaam gewicht dat niet slechts een kortstondig doel is, maar een blijvende staat van welzijn, waarbij je gezondheid, geluk en tevredenheid hand in hand gaan.

Leefgewicht gaat ook over het hebben van de regie over je leven, het maken van bewuste keuzes in je voeding en activiteiten, en genieten zonder schuldgevoel. Het is een levenswijze waarbij je kleding draagt die je leuk vindt, niet om iets te verbergen, maar omdat je blij bent met jezelf en je lichaam.
Ik coach jou heel graag naar je ideale Leefgewicht, en ben er om je te helpen bij het vinden van jouw ideale balans. Samen ontdekken we wat het beste voor jou werkt, zodat je een gezond gewicht bereikt waarbij je je sterk en in balans voelt. Een gewicht waarbij je elke ochtend wakker wordt met energie, zelfvertrouwen, en een glimlach als je in de spiegel kijkt. Dat is het echte Leefgewicht – een gewicht waar je trots op kunt zijn, elke dag weer.

Leefgewicht

Een gezond gewicht dat blijft.

Meesterlijke Recepten voor een Slank Leven

Duik in ons exclusieve kookboek voor Fase 3, een culinaire schatkist met zeventig koolhydraatarme recepten. Of je nu zin hebt in een smaakvol ontbijt, een voedzame lunch, een tussendoortje of een heerlijk diner, dit boek heeft het allemaal. En het wordt alleen maar beter: onze recepten zijn voorzien van adviezen, voorbeeldmenu’s en tips rechtstreeks van sterrenchef Kris de Roy.

Laat je ook inspireren door de favoriete recepten en ervaringen van bekende namen zoals Pauline Wingelaar, Bridget Maasland, Fabienne de Vries en Harry Piekema.

Bij ons draait het niet enkel om gewichtsverlies. Het is een traject naar een blijvende gezonde levensstijl. Met ons kookboek aan je zijde, integreer je eenvoudig een koolhydraatarm leven en behoud je met gemak jouw ideale gewicht.

Meld je aan!

“Way of life” gewichts­behoud

Ik help jou naast het afvallen graag bij het behouden van je streefgewicht. Indien je zelfstandig bent gaan afvallen, heb je dat vaak alleen met eten en sporten gedaan. Maar vaak loop je dan vast. Dat kan doordat het lichaam door bijvoorbeeld een crashdieet in spaartoestand is gekomen. Maar ook vaak doordat tussen je oren weinig tot geen verandering heeft plaatsgevonden.

Als het eenvoudig was, dan zou niet niemand meer aankomen; ik doe dat nooit meer, ik eet dat niet meer. Maar gedrag veranderen is echt werken aan jezelf. Daardoor zie je dat veel mensen gewichtsbehoud in de praktijk moeilijker vinden dan het afvallen zelf.

Veel mensen lukt het wel om af te vallen, maar schenken onvoldoende aandacht aan het stabiliseren van hun gewicht. Vaak is er na het afvallen geen realistisch plan bij de wens om nooit meer aan te komen. Dit met alle gevolgen van dien.

Ik help je graag bij het opstellen van een persoonlijk en realistisch plan voor gewichtsbehoud met behulp van een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor de lange termijn. Het is namelijk bewezen dat wanneer je een jaar lang op je streefgewicht blijft, de kans veel groter is dat je dit gewicht ook daadwerkelijk behoudt.

12 weken klaar voor de zomer!

Ik help jou naast het afvallen graag bij het behouden van je streefgewicht. Indien je zelfstandig bent gaan afvallen, heb je dat vaak alleen met eten en sporten gedaan. Maar vaak loop je dan vast. Dat kan doordat het lichaam door bijvoorbeeld een crashdieet in spaartoestand is gekomen. Maar ook vaak doordat tussen je oren weinig tot geen verandering heeft plaatsgevonden.

Als het eenvoudig was, dan zou niet niemand meer aankomen; ik doe dat nooit meer, ik eet dat niet meer. Maar gedrag veranderen is echt werken aan jezelf. Daardoor zie je dat veel mensen gewichtsbehoud in de praktijk moeilijker vinden dan het afvallen zelf.

De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke zomerse jurkjes die weer uit de kast kunnen.

WIL JIJ STRALEND EN VOL ZELFVERTROUWEN DE ZOMER IN?

Ik schrijf mij nu in

Resultaten

 • Eet Slim: Ontdek het koolhydraatarme en eiwitrijke geheim voor een actief metabolisme.
 • Boost je Vetverbranding: Zeg gedag tegen koolhydraten en hallo tegen je vetverbrandingsmodus
 • Spieren in de Spotlight: Eiwitten houden je spieren sterk, cruciaal voor een actieve stofwisseling en tegen het jojo-effect.
 • Effectief Gewichtsverlies: Vrouwen verliezen 1-1,5 kg/week en mannen 1,5-2 kg. Dat is tot 24 kg in 12 weken!

Wat kun je verwachten?

 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten: Geniet van onze producten zonder constant hongergevoel.
 • Voedingsplan op maat: Afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen.
 • Wekelijkse consulten: Regelmatige check-ins om je voortgang te bespreken en te waarborgen.
 • 24/7 Support: Naast consults, een hulplijn voor support en adviezen. Het duwtje in de rug wanneer je het nodig hebt.
 • Gratis gebruik van onze app: Monitor je voortgang, krijg tips en blijf gemotiveerd.
 • Nazorg: Ook een jaar na de behandeling blijven we je ondersteunen

Benieuwd naar ervaringen met het PS. food & lifestyle programma?

Begin je nu? Dan zit jij weer lekker in je vel!

Ik heb er zin in!

Navigeer Je Gezonde Levensstijl met de PS App!

Met de PS. food & lifestyle app wordt jouw gezonde traject een fluitje van een cent. Duik in de wereld van koolhydraatarm genieten met slechts een druk op de knop!

Wat de app jou biedt:
 • Jouw Progressie Heldhaftig Zichtbaar: Volg je resultaten op de voet.
 • Weekmenu’s Die Echt Bij Jou Passen: Laat je elke dag opnieuw verrassen!
 • Duik in een Zee van Recepten: Kies uit meer dan 1.500 koolhydraatarme lekkernijen.
 • Jouw Boodschappenlijstje, Jouw Keuze: Stel met gemak je perfecte lijst samen.