Over mij

Hee hallo, ik ben Annemarie

Eten stond centraal bij ons in het gezin. Ik had twee hele bourgondische ouders waarbij alles eigenlijk in het thema stond van eten. Er was altijd wel een reden te verzinnen, zodat we konden eten en het was altijd in overvloed. Er moest altijd wel een toefje slagroom, bijvoorbeeld op de roze koek geserveerd worden, want dat was dan eigenlijk nog lekkerder.

Daarentegen was het dat ik vanuit mijn opleiding fysiotherapie gezondheid centraal zette en dat ik daar toch anders mee omging. Ik zag wel de strubbeling van mijn ouders met betrekking tot afvallen, aankomen en jojo-en. Uiteindelijk wilde ik wel echt genieten, want ik ben echt ook een lekkerbek. Ik ben toch niet voor niets de dochter van mijn ouders? Ik maakte mijn eigen spelregels, waardoor het hanteerbaar is. Ook ik moet wel eens lijnen. Ik heb eigenlijk altijd een gezond gewicht omdat ik dat centraal zet. Met lekkere dingen; koekjes en snoepjes.

De beperking van lekkere dingen kwam ook heel erg naar boven bij patiënten in het ziekenhuis. Ik hoorde ook vaak van mensen dat ze vaak veroordelen. Ze veroordeelden zichzelf en hielden zich niet aan een realistisch en acceptabel plan. Vaak is het alleen maar een quickfix, maar dat verandert niet tussen de oren. Ze werden vaak beperkt met lijnen vanwege een zwaar overgewicht en daardoor werd hun kwaliteit van leven beperkt. Ik hoorde hun verhalen aan. We hadden daar gesprekken over waardoor ik de strubbelingen zag. Mensen hadden heel veel aan mijn feedback. Ze konden dat ook in de praktijk brengen waardoor het plezier, maar ook hun kwaliteit van leven verbeterde.

Na een poosje als ze bij mij onder behandeling zijn, hoor ik heel vaak van cliënten dat ze ook eigenlijk als het ware horen. Ze zeggen ‘Oh ja, dat hoor ik jou gewoon zeggen. Het gaat nu veel makkelijker, want het is nu niet meer een gevecht.’ En natuurlijk, het is wel stoeien, maar je kan niet zomaar dan weer alles in je in je mond stoppen. Nee, alleen je eet het allerlekkerste in plaats van al het lekkers.

Die feedback vond ik geweldig. Uiteindelijk ben ik mij steeds meer in leefstijlinterventie gaan specialiseren en heb ik uiteindelijk de stap genomen om daadwerkelijk Beauty Smart op te zetten. Mijn passie is, zowel het eten opeten als het eten bereiden. Dat doe ik heel graag met mijn dochter. Van kleins af aan heb ik al haar plezier op laten doen in de keuken. We maken daar een hele happening van.

Ik heb geraffineerde spelregels, zodat ik toch zoveel mogelijk kan genieten, maar ook kan genieten van een gezonde leefstijl en gezondheid. Dat staat centraal en is ontzettend belangrijk, maar het moet wel realistisch zijn. Ik geloof niet in alleen maar komkommers en wortels eten. Dan krijg ik het idee dat ik een konijn ben. Als ik niks zou mogen, dan zou juist de puber of de kleuter bij me boven komen en ik mezelf laten saboteren. Ik denk juist dat je als je wil veranderen, van A naar B, dan moet je vooral eerst weten wie A is. Vervolgens maak je daar een plan op zodat je daadwerkelijk ook een leefstijl op de lange duur kan aanhouden.

Wil jij je energiek voelen? Een gezond en slank lichaam maar op een gezellige manier?

Fijne gezonde leefstijl met koekjes en snoepjes.

De thee staat klaar. Ben je er nog niet helemaal over uit, je twijfelt, dan nodig ik je heel graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Zo kan je gemakkelijker de afweging maken, want ik wil dat je er 100 procent achterstaat wanneer je van START gaat!

Maak een afspraak

Ik ga je helpen!

Binnen de vestigingen in Woerden en Oudewater geef ik persoonlijke consulten aan mensen uit de regio Utrecht. Ook is het mogelijk om op afstand gecoacht te worden. Uiterst geschikt wanneer je een volle agenda hebt. Informeer hiernaar als je hierin geïnteresseerd bent. Ik heb daar begrip voor en houd graag rekening met je wensen en behoeften. Het bereiken en behouden van het door jou gestelde streefgewicht is hierbij het doel.

Ik laat je graag zien dat afvallen en het hanteren van een gezond voedingspatroon op een plezierige manier kan en dat het bereiden van gezonde maaltijden niet veel tijd in beslag hoeft te nemen. Ik begrijp heel goed dat niet iedereen tijd heeft om dagelijks uren in de keuken te staan!

Samen met mijn klanten kijk ik naar (on-)mogelijkheden, wensen en valkuilen. Ik stuur aan op een voedingspatroon en levenswijze die haalbaar en realistisch is voor op de lange termijn. Ik vind dat afvallen nooit het doel op zichzelf is, maar de weg naar het doel om op gewicht te blijven.

Ik wil ook graag weten wie ik precies voor mij heb en wat er in je omgaat. Door de persoonlijke aanpak en nabijheid naast de consulten, werk ik anders dan andere coaches en daar ben ik trots op!

Ik schenk aandacht aan het mentale aspect. Op deze manier kan ik samen met jou de valkuilen aanpakken. Zoals eetproblemen of saboterende gedachten, zodat je deze eerder herkent en dat het minder leidt tot beperkingen.

Ik heb een passie voor voeding. Met fysiotherapie, personal training en oedeemtherapeut als achtergrond heb ik veel kennis om jou te coachen naar een gezonde en nieuwe leefstijl.

Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft. Door brede kennis die ik heb opgedaan door middel van verschillende opleidingen en trainingen, geef ik jou advies in eten, maar ook in diverse leefstijlfactoren zoals bewegen, ontspanning , slapen…..

Grip op een gezonde levensstijl

Hoe ik jou kan helpen!

Wat kun je verwachten?

Boost Je Gezondheid!

 • Op Koers met Succes: Wekelijkse één-op-één begeleiding & handige leefstijladviezen.
 • Altijd Verbonden: Snelle WhatsApp-support, zelfs tijdens weekend-verleidingen!
 • Zorgeloos Smullen: Duik in je favoriete tussendoortjes, hartig of heerlijk zoet, zonder een greintje schuldgevoel!
 • Flexibel Voedingsplan: 5-7 maaltijden per dag. Kies voor kant-en-klare weekmenu’s of mix & match zelf!
 • Recepten Bonus: Wekelijkse koolhydraatarme recepten met boodschappenlijst.
 • Gezellig Dineren: Eet ‘s avonds mee met je gezin! Of vervang koolhydraten als pasta en rijst.

Doelgericht Afvallen!

 • Uiteten? Geen Probleem! Geniet buiten de deur, maar blijf koolhydraatbewust.
 • Verzadigd & Vitaal: Eiwitrijk eten dat voedt en het jojo-effect buitenspel zet!
 • Blijvende Resultaten: Mooi silhouet, actieve stofwisseling, en langdurig gewichtsbehoud.
 • Exclusieve App: Jouw geheim wapen in de strijd tegen kilo’s.
 • Sprankelende Support: Een heel jaar aan je zijde, zelfs nadat je je streefgewicht hebt behaald!

Klaar voor een nieuwe fase in jouw leven?

Ja, ik heb er zin in!

Zo zou een dag menu eruit kunnen zien

Wat dacht je van

Vegetarisch

Ben jij…

Take a ready to go, smakelijk, lekker en praktisch.

Je kan niet zonder? We hebben diverse lekkere producten voor je! Lijnzaadbrood in een bruine en witte variant, Meerzaden bolletje, toast, croissantje, mediterrane broodje of toch crackers, omdat die ook zo lekker zijn. Deze smaken crackers zijn er: kaascrackers, meerzaden of pompoencrackers of naturel.

We hebben ruim 140 producten. Je kan je lol op!

Er zal toch echt wel een aantal producten bij zijn die je lekker vindt! Anders eet ik mijn schoen op.

Praktische snelle recepten en het fantastische PS. food & lifestyle kookboek, ‘Voeding & gewicht in evenwicht’, met heerlijke recepten gaan jou hierbij helpen. Vooral gemakkelijke recepten hebben we voor je, want tijd is vaak een issue. Daar spelen wij op in!

Het wel bekende falen, balen en eten. Maar nu eet je gewoon lekker tussendoortjes zonder schuldgevoel. Je bent ook verzadigd door de eiwitrijke eetmomenten. Daarnaast hebben we het veel over de wel bekende saboterende gedachtes en de wel bekende lijners gedachten. Tools die bij jou passen, dat is belangrijk voor de lange termijn om je gewicht vast te houden.

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel. Daarnaast verzadigende eiwitten, waardoor je niet constant een discussie krijgt met jezelf.

Ben je bang, dat het uit pakjes en zakjes bestaat? Vraag jezelf af of je wel lekker gevarieerd kan eten met verse producten?

Om een sfeerimpressie te geven kan je het filmpje bekijken van een kookdemo die wij hebben georganiseerd. De deelnemers waren in ieder geval erg enthousiast! Een gezellige en informatieve avond.

Je ziet hoe je koolhydraatarm kan koken met de producten van PS. food & lifestyle met veel toegevoegde verse producten.