Fase

Bereid de PS Food & Lifestyle noedels in een kruidenbouillon (E 621 free). In ons assotiment hebben wij een heerlijke bouillon Maak ondertussen een dressing van de sesamolie, sojasaus, rasp een theelepel gember en het limoensap. Snijd met een kaasschaaf de komkommer in linten. Roerbak intussen de champignons, bleekselderie en aubergine.

Verdeel de noedels over het midden van een kom. Leg de zalm in stukjes, aubergine, champignons, de mango, komkommer en taugé omheen afhankelijk welke fase je zit. Garneer met wat koriander, kiemgroenten, sesamzaadjes, avocado en met een limoentje om de Poké bowl mee te besprenkelen.

Ingrediënten (fase1 )

  • 40-50 gram Zalm
  • Noodles
  • Komkommer
  • Aubergine
  • Bleekselderie
  • Champignons
  • Snufje zout en peper
  • Handje koriander
  • Avocado

Dressing:

  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el sesamolie
  • 1 tl limoensap Limoen
  • Halve cm gember

Optioneel:

  • 1 el sesamzaadjes fase 2b
  • 1 el Sojabonen fase 2 c
  • Plukje Kiemgroenten fase 2 c
  • Plukje Taugé fase 2c
  • Kwart Mango fase 3