“Verwen Iedereen met Mijn Geslaagde Recepten”

Na diverse diëten en niet het gewenste resultaat behaald te hebben, was ik er klaar mee. Mijn zoek tocht naar een coach was in 2022 begonnen. Via Google ben ik bij Annemarie terecht gekomen. Na een intakegesprek met haar was ik super gemotiveerd. Ze is enthousiast, behulpzaam, energiek en motiveert en geeft snelle terugkoppelingen. Na ieder weegmoment voel je haar gedrevenheid. Het werkt aanstekelijk. Ik duik vaak weer in de kookboeken, op zoek naar heerlijke recepten. (zie afbeeldingen)

Vaak stuur ik haar ook foto’s. Die wil ik wel altijd hebben zegt ze.

Ik zit nu in de gewichtsbehoud fase en het blijft een uitdaging. Zeker nu mijn zoon al ruim 1 jaar vegetariër is. Mijn vriend lust alles en doet overal aan mee. PS Food & lifestyle heeft onder andere een handige app voor heerlijke recepten die ik dagelijks raadpleeg. Ben daar super blij mee. Het experimenteren vind ik super leuk! Het altijd willen maken maar niet aan toe gekomen.

Ik laat iedereen genieten van mijn geslaagde recepten. Ook tijdens het afvallen kan je heerlijk, gevarieerd eten. Ik was laatst zenuwachtig bij het passen van nieuwe spijkerbroeken. Maar de winkelmedewerkster zei, je kan vervolgens mij nog een maatje kleiner. Dat had ik al een tijd niet meer gehoord. Ik was zo trots als een pauw. Ik zit nu lekker in mijn vel en ik heb dit niet alleen gekund. Annemarie Bedankt!