“Smaakvolle Verleiding: Rookkaas Crackers op je Bord”
Fase
Wij zijn dol op de rookkaas crackers Je kunt eindeloos variëren, hoe zou jij de rookkaas crackers beleggen.
Ingredienten:
Bereidingswijze:
Leg een plakje rookkaas tussen dubbelgevouwen bakpapier. Leg het bakpapier met de rookkaas in de magnetron, kies de hoogste stand van de magnetron en stel de tijd in op 1 minuut. Het is gebruikelijk dat de kaas gaat knetteren. Even laten afkoelen en klaar is je koolhydraatarme cracker.
Ik heb de rookkaas cracker belegd met een gebakken eitje, met roergebakken courgette, champignons en op smaak gebruikt met verse peper en een snufje zout.
Tip: De crackers zijn zonder beleg lekker, maar ook met beleg zoals een gekookt of gebakken eitje, tonijnsalade, ham, zuivelspread light of filet Americain. Ingrediënten: Rookkaas naturel, chili of komijn Extra: bakpapier