Fase

Een feestje op tafel creëer je met deze heerlijke, kleurrijke maaltijdsalade! Deze perzik-garnalensalade met avocado en tomaatjes is geschikt vanaf fase 2A. ⁠

Ingrediënten:

  • ½ el PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing
  • 150-200 g gekookte garnalen
  • 100 g gemengde sla
  • 100 g cherrytomaatjes
  • ½ avocado
  • 1 perzik
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Versgemalen peper
  • Zout

Bereidingswijze voor 1 persoon:⁠

Snijd 1 perzik en een halve avocado in partjes en 100g cherrytomaatjes in vieren. ⁠Klop een dressing van een halve el PS. food & lifestyle honing-mosterd dressing, 1 el olijfolie, 1 tl citroensap en peper en zout. ⁠Verdeel 100g gemengde sla, de tomaatjes, 150-200g gekookte garnalen, perzik en de avocado over diep bord. ⁠Besprenkel met de dressing en breng eventueel extra op smaak met versgemalen peper.⁠
Genieten!