Fase

Van Gewone Avondmaaltijd naar Feestelijke Eetervaring met PS Food & Lifestyle

Bij PS Food & Lifestyle hebben we een geweldige kans voor je om van je avondmaaltijd een feestje te maken. Want wanneer je de juiste ingrediënten kiest, kun je zelfs met pannenkoeken verantwoord genieten! Natuurlijk is het wel belangrijk om op de portiegrootte te letten, anders verliezen die verantwoorde pannenkoeken snel hun ‘verantwoordheid’.
Het leuke aan pannenkoeken is dat je er alle kanten mee op kunt. Laat je creativiteit de vrije loop! Om je te inspireren, delen we hier een paar smakelijke ideeën met je:

Pannenkoek met rabarbercompote (vanaf fase 1)

  • 1 zakje PS pannenkoekmix
  • 200 gram rabarber
  • Zoetstof naar smaak

Bereidingswijze

Schil de rabarberstengel en snijd deze in kleine stukjes. Kook de rabarber in ongeveer 10 minuten tot een compote. Voeg indien nodig een klein beetje water toe om aanbakken te voorkomen. Breng de compote op smaak met een beetje zoetstof.

Hartige pannenkoek met kipfilet (Vanaf fase 1)

  • 1 zakje PS pannenkoekmix
  • Plakje 30+ kaas (vanaf fase 2a)
  • 3 plakjes kipfilet
  • Handje veldsla
  • Kiemgroente

Bereidingswijze

Bak de pannenkoek volgens de instructies op de verpakking. Beleg de pannenkoek met kipfilet, kaas (vanaf fase 2a), veldsla en kiemgroente.

Courgette-boekweit pannenkoeken  (Vanaf fase 3)

  • 100 gram rauwe courgette (in blokjes)
  • 1 ei
  • 70 gram boekweitmeel
  • 30 ml magere melk
  • 1 tl bakpoeder
  • Snufje zout
  • ½ tl kaneel
  • 1 el zonnebloemolie

Bereidingswijze

Mix de courgette, ei en melk in een keukenmixer tot een dun beslag. Voeg boekweitmeel en bakpoeder toe, en mix tot een egaal beslag. Voeg eventueel wat extra melk toe als het beslag te dik is. Bak kleine pannenkoekjes in een pan met verwarmde olie, ongeveer 3 per keer.

Bij PS Food & Lifestyle zien we mogelijkheden in elke maaltijd, zelfs in pannenkoeken! Geniet bewust en creatief van je gerechten voor een smakelijk avontuur.