Mijn Ervaring met PS. Food & Lifestyle: Suzanne’s Succesverhaal

Hallo allemaal, mijn naam is Suzanne en ik wil graag mijn ervaring delen met PS. Food & Lifestyle.

Voor PS. Food & Lifestyle

Voordat ik begon met het PS. Food & Lifestyle programma, bracht mijn overgewicht verschillende nadelen met zich mee. Ik was altijd moe, voelde me niet fijn en was erg onzeker. Kleding kopen was niet leuk meer, omdat ik me gewoon vol en groot voelde. Ik was er helemaal klaar mee en toen ik een bericht over PS. Food & Lifestyle in de krant las, wist ik dat dit het moment was om een verandering aan te brengen.

De Beslissing tot Verandering

De belangrijkste factor die me overtuigde om voor PS. Food & Lifestyle te kiezen, was dat het samen werd aangeboden met Lijftime. Ik had al succesvolle verhalen om me heen gehoord, wat me nog meer motiveerde. En zo besloot ik te beginnen.

Mijn Resultaten

In slechts 12 weken verloor ik 10 kilo! Het begin was zeker zwaar. Het was een uitdaging om mijn denkwijze aan te passen, maar omdat ik bijna geen honger ervaarde, werd het steeds makkelijker. De stimulans van de weegschaal die elke week lagere cijfers liet zien, hielp enorm.

Wat Mij Hielp

Een van de dingen die ik geweldig vond aan het PS. Food & Lifestyle programma, was dat ik altijd een tussendoortje kon pakken om mijn honger weg te nemen. Mijn coach speelde ook een cruciale rol, vooral toen ik een bedrijfslunch had en het lastig vond om mijn eigen eten mee te nemen. Dankzij haar ondersteuning kon ik op koers blijven.

Mijn Nieuwe Leven

Nu voel ik me super! Mijn grootste uitdaging in het begin was de snoep- en koekenkast die me de hele dag riep. Maar ik overwon dit door gewoon nee te zeggen. Ik heb geleerd dat gezond eten goed is en dat het niet moeilijk hoeft te zijn; je moet het gewoon doen.

Favoriete Gerechten en Begeleiding

Ik heb meerdere favoriete gerechten, zoals rode kool met noedels en truffelolie, en pompoensalade met feta. De persoonlijke begeleiding van mijn coach vond ik soms wat veel, maar het was wel nuttig.

Wat PS. Food & Lifestyle voor Mij Betekent

PS. Food & Lifestyle heeft mijn leven echt veranderd. Ik voel me nu veel zelfverzekerder, ook al doe ik naar mijn idee geen andere dingen dan voorheen. Mijn tip aan anderen zou zijn: dit is een heel goede lifestyle! Het is een geweldige quick fix, je valt snel af, hebt geen honger en het is erg smakelijk.

Ik hoop dat mijn verhaal anderen inspireert om ook de stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven met PS. Food & Lifestyle. Het is het zeker waard!

Kleine Stapjes, Grote Sprongen: Suzanne’s Succesverhaal

Wat mijn werk zo leuk maakt, is dat iedereen anders is. Het was een uitdaging om Suzanne te coachen, maar juist daardoor was het ook heel erg leuk! Suzanne had bijvoorbeeld aardig wat overtuigingen die haar leefstijl zouden kunnen saboteren en belemmeren. Soms keek ze me boos aan, maar later lachten we weer samen.

Ik ben van mening dat kleine aanpassingen of veranderingen tot de grootste effecten kunnen leiden. Vaak staan grote veranderingen te ver van je af, waardoor je de verandering niet doorzet of kunt doorzetten. Als je alles bij het oude wilt houden, krijg je vaak dezelfde uitkomst. In de praktijk is eten niet altijd de oorzaak, maar vaak het gevolg van iets anders. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid; wanneer je energie op is, wil je dit vaak opvullen met koolhydraten. Of je laat je gek maken door een weegschaal die niet direct resultaat toont.

Hoewel het geen quick fix is, begrijp ik heel goed dat Suzanne het op die manier beschrijft. Natuurlijk val je binnen een eiwitrijke voeding in een relatief korte tijd af, maar het proces gaat verder dan dat. Gedragsverandering kost tijd, en ook tijdens de periode van gewichtsbehoud ben ik er om te helpen. Met hulp is het niet alleen die stok achter de deur, maar ook een steuntje of een duwtje in de rug. Soms houd ik ook een spiegel voor, waardoor je misschien toch op andere inzichten of ideeën komt.

Het was een uitdaging om Suzanne te helpen met dit proces, maar tegelijkertijd was het ontzettend leuk. Wat heb ik genoten tijdens de fotoshoot en ook bij het zien van de foto’s die werden gemaakt tijdens het passen van de kleding. Daarnaast, hoe trots je me aankeek toen je echt je doel haalde. Ik wilde ook een vreugdedansje maken. Ik gun het je echt! Super, ik heb bewondering voor je. Je bent druk, hebt een jong gezin en dan zo presteren – ik ben trots op je!

Annemarie