Het Geheim van Sabine’s Succes: Consistentie en Gezelligheid

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik vond elke foto stom waar ik op stond. Daarnaast zat mijn kleding niet lekker. Elke maandagochtend dacht ik: nu is het klaar, ik ga beginnen! Om het vervolgens rond het middaguur weer op te geven. Ik heb een eigen zaak en help mensen iedere dag om zich beter te voelen, ik vergat alleen om goed voor mijzelf te zorgen.

Tijd om de knop om te zetten met behulp van een goede stok achter de deur!

En die “stok” vond ik in het VIP-boost programma. PS food en lifesyle en Annemarie kende ik al van 5 jaar geleden. Lijftime shapestudio kende ik nog niet. Maar wat was dat een supercombinatie!!

Op deze manier was ik 3x in de week bewust bezig met mijn doel. 2x sporten en 1x naar Annemarie. Daarnaast had ik dagelijks contact met haar. Ik heb haar gestalkt met mijn foto’s van alle lekkere dingen die ik maakte. Mijn gezin keek iedere keer jaloers naar wat ik nu weer had gemaakt?!

Ik kreeg er steeds meer plezier in en ik voelde (en nog steeds) mij zo fit. Alsof de mist optrok! Ik slaap veel beter en heb megaveel energie. Na 12 weken ben ik 13 kilo lichter en zo blij! Dit gun ik iedereen!!

Groetjes Sabine

Van Opgeven naar Overwinnen

Sabine heeft enorm haar best gedaan en zich volledig aan het plan gehouden. Ze heeft zich strikt binnen de lijntjes van het PS-programma gehouden. Ik heb ook aangegeven dat consistentie belangrijk is.

Na een week merkte Sabine al dat het makkelijker werd om binnen de lijntjes te blijven. De eerste drie à vier dagen zijn moeilijk omdat je in ketose (vetverbranding) moet komen, en het eerste weekend is ook altijd lastig door de verleidingen en sociale situaties waarin je vaker ‘nee’ moet zeggen. Maar zodra je in de vetverbranding zit, wordt het echt makkelijker. Trek, of honger, hoe je het ook wilt noemen, is super irritant. Vroeg of laat kom je in discussie met jezelf en verlies je altijd: “Ik wil het niet, ik wil het wel, ik wil het niet… ik doe het toch.” En dan ga je jagen door de koelkast met het licht aan. Er is altijd wel wat te vinden in je koelkast of keukenkastje.

Ze heeft veel recepten klaargemaakt en ik krijg dagelijks foto’s van haar heerlijke bereidingen. Ik geniet dan met haar mee. Haar enthousiasme is zo leuk! Sabine heeft zelfs een nieuw gerecht op de kaart gezet: de barbecuenootjes verwerkt in een salade als knapperige crouton. Ik moet ze nu veel vaker bestellen voor de praktijk.

Naast dat Sabine druk is met haar prachtige zaak, heeft ze ook een leuk sociaal leven waarin ze geniet van gezelligheid met familie en vrienden en het bezoeken van terrasjes. Ondanks haar drukke leven heeft ze zich volledig aan het plan gehouden, want ze had haar doelen duidelijk voor ogen.

Daarnaast is het belangrijk dat Sabine aandacht heeft voor ontspanning en tijd voor zichzelf, want anders laad je de accu niet op en vul je dat op met koolhydraten. Het is cruciaal om de accu op te laden met ontspanning en training. Super dat je lekker blijft trainen!

Sabine heeft echter dit keer echt ervaren hoe het is om trek onder controle te hebben. Ze zag de voordelen van sporten en gezonde voeding en merkte dat ze figuurlijk groeide. Het is belangrijk om stil te staan bij wat je allemaal hebt bereikt, niet omdat je zielig bent, maar omdat het je een triomfantelijk trots gevoel geeft. Soms is het even een kwartiertje moeilijk, maar daarentegen geniet je achteraf veel langer omdat je het opgelost hebt.

Een simpele tip zoals je spa rood in een wijnglas drinken kan al een groot verschil maken in de gezelligheid. Maak van je broodje een gebakje en los de verleidingen op, zodat je je niet als een slachtoffer voelt, maar erboven staat. Met een leuk sociaal leven hoef je niet alles op te geven. Sabine heeft laten zien dat ze zich kan aanpassen en nog steeds kan genieten. Ik ben ontzettend trots op haar. Ik wil blijven zien wat ze allemaal maakt en hoe ze de verleidelijke recepten en oplossingen blijft toepassen. We houden goed contact, en je blijft me lekker stalken met al je leuke foto’s.

Topper! Ze voelt zich nu zekerder, fitter, en lekkerder in haar lijf. Wat wil je nog meer? Sabine, ik ben trots op je!

Annemarie