Van Onzekerheid naar Zelfvertrouwen: Mijn Ervaring met PS Food Lifestyle

Ik ben 56 jaar en heb een heerlijk gezin: 4 kinderen en inmiddels ook 3 kleinkinderen. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken, ook van ons als gezin. Alleen de foto’s met mijzelf erop gingen me steeds meer tegenstaan. Dat werden foto’s met de kleinkinderen op schoot, of achter iemand. Alleen met mijn gezicht op een foto of veilig verstopt.

Dat werd de eye-opener: ik zat letterlijk niet lekker in mijn vel en baalde van mijzelf.

Net op het moment dat ik besloten had dat de knop om moest zag ik de advertentie van de VIP Boost Challenge langskomen op Facebook. Sporten en gezond eten: een uitdaging. Maar met hulp van een coach en een fotoshoot die gepland stond op 25 mei had ik een goede stok achter de deur.

In deze periode ben ik 10 kg kwijtgeraakt en 55 cm!! En daar ben ik ongelooflijk blij mee. Mijn “probleemzone” is absoluut mijn maag/buik. En zodra ik begon gingen daar dus ook de cm’s en kilo’s af. Annemarie zei gelijk: jij reageert extreem op koolhydraten, je gaat als een malle. Als je ziet dat het werkt dan motiveert dat enorm. De kleding die ik echt heel graag weer aan wilde pas ik weer en ik kan weer kleding shoppen waar ik me fijn in voel.

Wat ik heel fijn vind bij PS Food Lifestyle is de afwisseling. Ik heb in mijn keuken een aparte la voor de PS Food Lifestyle doosjes met stuk voor stuk heerlijke producten. De producten die je aanvult met verse producten. En door de afwisseling eet je dus niet elke keer hetzelfde. En eerlijk gezegd eet ik nu meer dan voorheen, alleen anders.

Mijn favorieten: kwark met ontbijtgranen (verschillende soorten): super handig om mee te nemen naar mijn werk. Een PS Food Lifestyle croissantje met zelfgemaakte eiersalade: echt zo lekker!! PS Food Lifestyle pasta met tonijn en tomaatjes. Zo zijn er ongelooflijk veel variaties te bedenken en van Annemarie kreeg ik heerlijke recepten doorgemaild.

Een valkuil zijn onverwachte momenten. En genoeg drinken blijft een dingetje. Ik heb geleerd om echt altijd een tussendoortje bij me te hebben in mijn tas. Dus gaan we onverwacht ergens koffie drinken of bij iemand op visite dan heb ik een PS Food Lifestyle koekje of reepje bij me. Vooral iets wat ik erg lekker vind. Zo heb ik toch iets bij de koffie maar zit ik niet met bijvoorbeeld een stuk appeltaart.

Ook heb ik altijd een flesje water in mijn tas. Genoeg drinken is echt belangrijk en ik moet eerlijk zeggen dat dat nog niet helemaal in mijn systeem zit. Ik heb dus standaard flesjes water in huis voor onderweg en om mee te nemen.

Annemarie is echt mijn hulp: ze helpt me niet alleen qua uitleg maar stimuleert me op een positieve manier! Overtuigt me dat ik het kan. Stuurt me motiverende spraakberichtjes en ik mag haar altijd appen. Ik kan met haar enorm lachen en dat houdt het ook luchtig.

En de challenge eindigde dus zoals ik hierboven schreef met een fotoshoot. Voor iemand die zich altijd verbergt op foto’s best een dingetje…… maar het was geweldig!! Eerst mooi in de make-up en daarna op de foto in mijn nieuwe jurk. En ik voelde me geweldig.

Ik ga nog even door, nog even een paar kilootjes en daarna in de gewichtsbehoudfase waarin Annemarie me blijft helpen.

Mijn tip voor anderen: als je je weer lekker in je vel wilt voelen met meer energie dan is PS Food Lifestyle een heel fijn concept. Duidelijke structuur, afwisseling in producten/gerechten en een coach die je echt helpt!!

Met Humor en Vastberadenheid: Marianne’s Gezonde Leefstijl

Marianne is een ontzettend enthousiaste en leuke dame die enorm houdt van lekker eten en koken. Ze doet samen met haar familie veel leuke dingen, vaak gekoppeld aan heerlijk eten. Wat ze nu ook heeft ontdekt, is dat lekker eten niet alleen zit in ongezonde dingen, maar ook vooral in eiwitrijke gerechten. Ze maakt daar hele lekkere recepten van en geniet daar echt volop van. Ik krijg dan ook de ene na de andere foto op WhatsApp, waar ik echt van geniet.

Wat ik zo leuk en ontzettend knap vind, is dat Marianne midden in haar VIP Boost-programma op vakantie ging en net gestart was. Dit vond ik wel spannend, maar als zij iets in haar hoofd heeft, dan gaat ze ervoor. Zo kreeg ik dagelijks foto’s vanuit het heerlijke Spanje met creatieve oplossingen die allemaal volgens het PS Food Lifestyle-programma waren. Ontzettend knap!

Natuurlijk wil ik hierbij een kanttekening plaatsen: ik adviseer niemand om tijdens de vakantie te beginnen met PS Food Lifestyle. Alleen, de VIP Boost Challenge liep op dat moment en Marianne wilde echt starten. Ze zei: “Annemarie, ik start. Ik wil dit. Ik kan dit.” Haar vastberadenheid is echt super knap

Ik ben trots op je!

Annemarie