Manon: Voeding, Structuur en Succes: Hoe Ik Mijn Doelen Bereikte

Toen ik mezelf op een foto zag afgelopen januari, wist ik dat ik dit niet meer wilde. Een kennis vertelde mij hoe zij zoveel afgevallen was, namelijk bij Annemarie van ps food en lifestyle! De volgende dag heb ik meteen Annemarie gemaild dat ik wilde beginnen. Ik ben 11 kilo afgevallen op een verantwoorde manier.

Ik heb voor ps food en lifestyle gekozen omdat ik structuur wilde aanbrengen in mijn eetpatroon, dingen wilde leren over voeding en niet een quick fix, om daarna hetzelfde weer aan te komen.

Het was heel makkelijk vol te houden voor mij en te combineren met een druk gezin. Er zijn meer dan genoeg recepten in het kookboek van PS of op de site die ook voor het hele gezin kunnen.

Annemarie is mijn grote steun geweest, ook al vroeg ik niet vaak om hulp, zij gaf alle handvatten die nodig zijn om dit te doen.

Ik heb in de afgelopen tijd veel geleerd over voeding en ook de valkuilen van ‘gezonde’ voeding, namelijk suikers of toevoegingen waardoor het toch niet zo gezond is als het lijkt.

Juist door alle kennis die me werd bijgebracht, maakt dat ik vertrouwen heb deze leefstijl vast te houden. Ook door bewust te genieten maar alles in balans. Zoals Annemarie altijd zegt, na een stukje verwen weer winst pakken!

Van Foto Schok tot Trots: Manons Transformatie

Manon, ik vergeet dit nooit meer: op een dag tijdens het consult liet je je oude foto zien en ik kon mijn ogen niet geloven. Ik viel zowat van mijn stoel! Het klinkt misschien stom, maar je raakt op een gegeven moment gewend aan de veranderingen, zelfs als je wekelijks gewichtsverlies ziet op de weegschaal. Maar om die voor-foto’s weer te zien, de foto’s waar je eerst zo’n hekel aan had… Ik dacht, “Wat een prestatie heb je toch geleverd, Manon!”

Ik ben zo trots op jou. Ondanks dat je een leuk sociaal leven hebt, leuke dingen doet, en zelfs op vakantie bent geweest, heb je de touwtjes in handen gehouden tijdens het Fit Boost-programma. Je hebt niet gekozen voor een alles-of-niets-benadering, maar daadwerkelijk keuzes gemaakt over wat het je waard was. Wat een prachtige prestatie heb je daardoor geleverd!

Ik moest vaak lachen als de voorraad van de barbecue nootjes afnam, omdat de vraag ernaar steeds groter werd. Ik dacht altijd: “Pas op, want Manon MOET de barbecue nootjes hebben!” En die chocolade wafels, waar je dol op bent, die kon ik niet aanslepen. Ze zijn namelijk ook praktisch tijdens je werk, want je hebt een drukke agenda en het is een uitdaging om niet te vergeten te eten. Maar je blijft eten, ondanks je drukke werk.

Ook tijdens de gewichtsbehoud blijf je in beeld. We gaan ervoor zorgen dat je lekker laveert tussen de 3 kilo. Je doet het fantastisch en je wilt nog enkele kilo’s kwijt, maar dat komt later. Neem even de tijd om trots te zijn op je mooie prestatie. Gefeliciteerd, wees mega trots op jezelf! En ja Manon, die broek staat je geweldig!!!!

Annemarie