Stralend en Vol Zelfvertrouwen de Zomer in met het VIP Boost Programma!

Afgelopen januari stond er in de regiokrant een advertentie met als kop “Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in? Dan is VIP Boost Programma voor jou!”. Ik las dit en dacht: dit is op mijn lijf geschreven! Het doel was om 8-10 kg af te vallen. Er waren er na een emotioneel 2022/2023 te veel aan kilo’s op mijn bovenbenen blijven kleven. De combinatie met 2 keer per week in de VacuStep bij Lijf-time in Oudewater was de gouden combinatie!

Er hing teveel kleding in mijn kast die ik niet meer paste. 1 spijkerbroek waar ik fijne herinneringen aan heb was het doel, en dat is gelukt, ik pas deze weer!! Wat voel ik me weer in conditie sterker, en daardoor blijer, maar vooral gezonder van lijf en geest!

Ondanks dat het koolhydraatarm dieet snel resultaat bij mij gaf, is de spierkracht niet verminderd. Ik voel me sterker en dus actiever. In het begin mocht ik geen fruit, dat was wel lastig. Maar ik heb geleerd om iedere dag meer groente te eten, en dat is makkelijker en lekkerder dan ik van te voren dacht. De PS producten zijn eindeloos en makkelijk te variëren en te bereiden. Ik heb iedere dag smakelijk gegeten!

Waarom ik deze PS Food & Lifestyle zo gemakkelijk oppakte is met name door de coach Annemarie. Wekelijks bezocht ik haar en dat was al een uitje op zich, en was ook mijn houvast. Haar positiviteit werkt voor mij heel goed. Ze gaf mij inzichten, handvaten en vele tips om mijn “nieuwe” levensstijl vol te houden. En bewonderenswaardig ging dit heel natuurlijk en vloeiend zonder trek of hongergevoelens, wat mij ook zo heeft verbaasd. Nu ik op mijn streefgewicht ben en de bezoeken bij Annemarie verminderen, vind ik het lastig om ‘losgelaten’ te worden. Maar af en toe geeft ze me toch nog de juiste boost via een spraakbericht. De 5 eetmomenten hou ik nog steeds goed aan, ritme en regelmaat zijn voor mij de sleutelwoorden gebleken. Mijn tip: Gewoon doen!

Bedankt voor deze mooie tijd!

Jolanda: Stralend en Energiek

Een consult met Jolanda is altijd super gezellig! Wij zijn allebei mensen die helemaal ‘aan’ staan, en dat merk je. Onze gesprekken lopen uit de hand – we praten 3 kwartier vol en dat proppen we in een half uur! Maar we luisteren ook goed naar elkaar, en lachen veel. Jolanda, wat heb jij fantastisch werk geleverd! Je ging zo hard dat we binnen een paar weken al moesten afbouwen. Je zit supergoed in je vel en straalt energie uit, en daar ging het natuurlijk om: je energiek voelen.

Met voeding kun je veel bereiken. Het gaat niet alleen om een maatje minder, maar vooral om hoe je je voelt. Je voelt je fitter, energieker – ik noem het altijd het ‘derde kerstdag’ gevoel: je zit niet op de bank, maar hangt erdoor vermoeid. Jij voelt je energiek en fit. Je houdt van bewegen en hebt een baan met wisselende diensten, wat voor uitdagingen zorgt. Traktaties zijn lastig, omdat je sociaal wilt zijn, maar daar moeten we op blijven letten.

Wat heb je het goed gedaan! En ja, ook nu ben ik er voor je. Dit stopt niet. Wij blijven elkaar zien en we blijven kletsen, zelfs als we dat in een half uur proppen! Je kan me dagelijks appen, vooral in deze fase ben ik er juist voor je. Gewichtsbeheersing is geen quick fix, het is een andere manier van denken, voelen en handelen. Het is doen en voelen. Samen gaan we verder, en ik ben enorm trots op je. Je doet het super! ✨

Annemarie