Stralend en Fit: Carolien’s Succesverhaal

Het was begin maart 2024 toen ik besloot dat het roer om moest. Mijn kleding paste niet meer, ik voelde me niet fit, energiek of prettig en mijn dagelijks leven werd steeds meer beperkt. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik in februari 2024 de diagnose hernia. Hoewel het overgewicht niet de directe oorzaak was, hinderde het mijn herstel aanzienlijk. Al deze factoren samen brachten mij tot het besef dat er iets moest veranderen.

Het was op dat moment dat ik besloot te starten met PS. food & lifestyle. De belangrijkste reden voor mijn keuze was het vertrouwen in het programma; ik wist dat het zou werken als ik me aan de richtlijnen hield. Ik hield me aan de zes eetmomenten per dag, waarbij de nadruk lag op eiwitrijke producten en het beperken van koolhydraten, calorieën en suikers. Met de persoonlijke begeleiding van Annemarie bleek dit programma voor mij goed te doen.

In een periode van 11 weken verloor ik 10 kg. Hoewel het proces soms zwaar was, zorgden de wekelijkse weegmomenten ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Elk resultaat, hoe klein ook, gaf me de stimulans om door te gaan.

Het fijne aan het PS. food & lifestyle programma vond ik de duidelijkheid. Ik wist precies welke producten ik mocht eten om in de vetverbranding te blijven. Mocht er een week zijn waarin de gewichtsafname tegenviel, wist Annemarie me altijd te motiveren om door te zetten. Ze legde dan uit dat het lichaam soms vocht vasthoudt of dat hormonale schommelingen een rol spelen, en vaak bleek de week erna dat de kilo’s er toch af gingen.

Nu voel ik me energiek, stralender en fitter. Een van mijn grootste valkuilen was het grijpen naar tussendoortjes voor en na het eten. Ik heb geleerd om bewuster te eten en vraag mezelf nu af of ik echt trek heb of dat het meer uit gewoonte is. De grootste eyeopener voor mij was de bewustwording van hoeveelheden die ik echt nodig heb op een dag; voorheen overat ik mezelf regelmatig.

Mijn favoriete gerecht van PS. food & lifestyle was de penne in combinatie met wokgarnalen, een teentje knoflook en groenten. De persoonlijke begeleiding van Annemarie heb ik als zeer positief ervaren. Haar enthousiasme, motivatie en kennis inspireerden mij enorm. We hadden persoonlijk een hele goede klik, wat het traject des te fijner maakte.

Tijdens het programma heb ik geleerd hoe belangrijk een goede planning en voorbereiding van de dag is. Deze structuur pas ik nog steeds toe, en ik blijf actief met het programma. PS. food & lifestyle heeft voor mij veel betekend; ik kan nu dingen doen die ik voorheen lastig vond, zoals het vasthouden aan de zes eetmomenten per dag in de juiste hoeveelheden.

Aan anderen zou ik willen meegeven: de gouden tip bestaat voor mij uit vier elementen: juiste mindset, doorzettingsvermogen, discipline en plannen. Deze elementen zijn cruciaal voor succes en helpen je om je doelen te bereiken.

De Kracht van Enthousiasme

Carolien is een ontzettend enthousiaste dame die veel uitdagingen heeft gehad tijdens het VIP Boost programma. Ondanks deze uitdagingen, wist ze altijd oplossingen te vinden en bleef ze duidelijk naar anderen en zichzelf. Haar dagen waren gevuld met leuke activiteiten met vrienden, familiebezoekjes, en collega-uitjes. Als Carolien ergens voor gaat, dan gaat ze er ook 100% voor. Ze is echt iemand die binnen de lijntjes kleurt en ik moest altijd ontzettend lachen om haar. Bij elk consult zei ze wel 100 keer “Oh, dat is zo lekker” tijdens het uitzoeken van de producten. Het is echt een feestje met haar en niets was een uitdaging voor haar. Carolien kijkt altijd naar de oplossing en het resultaat is prachtig.

Een van de meest hilarische momenten was toen ze een menu aan de ober presenteerde en van de tien ingrediënten er negen niet wilde: “zonder dit, zonder dat, zonder…”. Ze stuurde me een spraakbericht om te vertellen hoe het was gegaan en ik kwam echt niet meer bij van het lachen. Heerlijk! Carolien’s glas is altijd overvol, waardoor ze alles heel positief aangaat. Ze is enorm oplossingsgericht in plaats van zich een slachtoffer te voelen. Ze stuurde haar menukaarten door en bereidde zich altijd goed voor.

Een belangrijk onderdeel van het consult is ook de relatietherapie met de weegschaal. Soms kun je je laten gek maken door de weegschaal, maar ik heb geen enkele keer meegemaakt dat haar weegresultaat een teleurstelling was. Carolien is ontzettend goed afgevallen en laat zich nu minder gek maken door de cijfers. Ze is die persoon die wekelijks een tien verdiende. We gaan verder in de komende weken en daarna help ik haar graag met de gewichtsbehoudfase. Ook in die fase maken we er een feestje van!

Annemarie