Voel je weer fantastisch!

Na de geboorte van onze tweede zoon voelde ik me eind november 2023 niet prettig over mijn lichaam. Ik wilde een gezonde en fitte moeder zijn voor mijn jongens.

Begin maart 2024 was ik al flink afgevallen. Het was erg vervelend om na twee kinderen moeite te hebben met bewegen. Irmgard van Lijftime, waar ik sinds november 2023 sportte, vertelde me over de 12 weken challenge. Ze dacht dat het iets voor mij zou zijn, en zo kwam ik in contact met Annemarie en PS. Food & Lifestyle.

Annemarie had contact met Irmgard en zei dat het programma voor mij goed haalbaar was, zelfs met mijn drukke salon en twee kleine kinderen. Dat vond ik erg belangrijk voordat ik begon. Ik ben ongeveer 12 kilo afgevallen in 12 weken. De eerste twee weken waren zwaar omdat ik moest ontdekken wat ik lekker vond en wat niet. Het handige aan PS. Food & Lifestyle is dat zij het eten verzorgen, waardoor ik zelf minder hoefde te doen en na te denken. Annemarie heeft me enorm geholpen met vooruit plannen en adviseren wat te doen. Ze staat 24/7 voor je klaar en dat is erg prettig in moeilijke situaties. Nu voel ik me super energiek!

Ik vond (veel) groente eten altijd een uitdaging, maar hierdoor ben ik groente meer gaan waarderen. Mijn favoriete gerecht zijn de wraps met gerookte zalm en verse tomatensoep.

Mijn tip aan anderen: Ga ervoor! Plan een (gratis) intakegesprek in met Annemarie en Irmgard zodat ze je alles kunnen vertellen en je kunt kijken of het bij je past.

De Toewijding van Astrid: 100% Inzet

Astrid is iemand die zich voor de volle 100% inzet als ze ergens voor gaat. Dankzij PS. food & lifestyle heeft ze haar leven vernieuwd met gezonde keuzes, ondanks haar drukke gezinsleven en werkzaamheden. Hoewel ze koos voor een praktische aanpak in plaats van een starterspakket, heeft ze haar favoriete producten gevonden door te proeven en testen.

Wat ons het meest inspireert aan Astrid is haar vastberadenheid en humor. Tijdens een fotoshoot vroeg iemand haar lachend of ze nooit een plakje kaas had genomen, waarop ze streng maar grappig reageerde: “Nee, natuurlijk niet!” Haar antwoord deed iedereen grote ogen opzetten van verwondering. Dit toont haar toewijding en de kracht waarmee ze haar doelen nastreeft.

Astrid bewijst dat je met PS. food & lifestyle niet alleen gezond kunt leven, maar ook echt kunt genieten van heerlijk eten. We hadden afgesproken dat ze bij iets bijzonders een patatje zou eten, iets waar ze naar uitkeek omdat ze een heel leuk feest had. Uiteindelijk genoot ze er niet eens zoveel van, omdat ze al heerlijk eet binnen PS. food & lifestyle.

Uiteraard moet je binnen gewichtsbehoud ook verwenmomenten hebben. Het gaat erom dat je niet alles eet wat lekker is, maar juist het allerlekkerste kiest. Daarbij geef je meer uit aan eiwitten in plaats van koolhydraten. Het gaat niet om restricties, maar om een leefstijl. Als dingen nooit meer mogen, wordt het weer zo’n dieet, en dat houdt niemand vol. Astrid, je zag er al goed uit, maar nu straal je nog meer. Wauw!

Ik ben ontzettend trots op je, Astrid!

Annemarie