Van Overgewicht naar Vitaliteit: Mijn Succesverhaal

Als ik terugkijk op mijn tijd met overgewicht, herinner ik me vooral de dagelijkse ongemakken en teleurstellingen. Kleding die niet meer lekker zat of helemaal niet meer paste. Het zien van een ander in de spiegel dan wie ik wilde zijn. Elke keer dat ik baalde van mezelf, voelde ik een stukje van mijn zelfvertrouwen wegglippen.

Het Besluit om te Veranderen

Het was een moeilijke tijd in mijn leven toen ik besloot om iets aan mijn gewicht te doen. De zorgen om de gezondheid van familieleden en mijn eigen strijd om me goed te voelen, dreven me tot een keerpunt. Ik besefte dat ik beter voor mezelf moest zorgen om alle uitdagingen beter aan te kunnen. Dit was het moment waarop ik besloot om te starten met PS. food & lifestyle.

De Keuze voor PS. food & lifestyle

De keuze voor PS. food & lifestyle was voor mij vanzelfsprekend. Ik kende Annemarie al langer en had eerder gebruik gemaakt van haar producten. Met haar steun en de producten van PS. food & lifestyle, wist ik zeker dat ik mijn doel kon bereiken. En dat deed ik: in de challenge ben ik 10 kilo afgevallen.

De Uitdagingen en Overwinningen

Natuurlijk waren er moeilijke momenten. Bijvoorbeeld, hoe vier je je 50ste verjaardag zonder je doelen uit het oog te verliezen? Of wat eet je in een restaurant zonder te zwichten voor die heerlijke toetjes? Dankzij Annemarie’s begeleiding koos ik de juiste gerechten en bleef ik in ketose. Het weerstaan van de toetjes voelde als een overwinning, niet omdat het niet mocht, maar omdat ik mijn doel voor ogen hield.

Wat Makkelijk en Fijn Was aan het Programma

Wat ik het fijnst vond aan het PS. food & lifestyle programma, was de duidelijkheid en de lekkere producten. De bagels voor de lunch waren een uitkomst; ik kon gewoon meedoen met de lunch op het werk. Een tosti van wit brood met een gebakken ei erbovenop was een traktatie en geen straf.

De Ondersteuning van Mijn Coach

Mijn coach was onmisbaar. De appjes, de gedeelde gerechten, en de vragen die ze stelde om te analyseren waar ik tegenaan liep. Ze hielp me begrijpen waarom iets moeilijk was en hoe ik het de volgende keer anders kon aanpakken. Dit zorgde ervoor dat ik doorzette, zelfs op moeilijke momenten.

Mijn Nieuwe Zelf

Nu ben ik trots op mezelf. Hoewel ik in de spiegel nog niet altijd de verandering zie, vertellen de nieuwe kleren me het echte verhaal. Een maatje 38 passen, een spijkerbroek die ik weer aan kan met een riem die een gaatje strakker kan. Deze kleine overwinningen helpen me beseffen dat ik slanker ben geworden. En het is geweldig om complimenten te krijgen van collega’s over hoe goed ik eruitzie.

Valkuilen en Eyeopeners

Mijn grootste valkuil was niet kunnen stoppen als ik eenmaal begon met eten. Een paar frietjes van mijn dochter konden uitmonden in veel meer. Het alleen thuis zijn en weten dat niemand ziet wat je eet, maakte het extra moeilijk. Drinken hielp me vaak om de drang te weerstaan. Water en cola zero vulden goed en hielden het snaaien tegen.

De grootste eyeopener voor mij was het belang van een concreet doel. Zonder een duidelijk doel had ik teveel speelruimte om te eten.

Favoriete Gerechten

Mijn favoriete PS. food & lifestyle gerecht? Het aardbeientaartje. Het voelt feestelijk om taart te kunnen eten terwijl je aan je doelen werkt.

De Betekenis van PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle gaf me een hernieuwde start voor een gezonder leven. Ik beweeg meer, voel me fitter en slaap beter. Ik word nu fris wakker voor de wekker gaat en begin de dag met een wandeling om fris te beginnen.

Mijn Tip voor Anderen

Mijn tip voor anderen? Ga eens praten met Annemarie. Gun jezelf de kans om te werken aan een gezonder leven. Het vergt inspanning, maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar.

Wil je ook werken aan een gezonder leven? Bezoek dan Beauty Smart

Van Moeilijke Tijden naar Trots: Anja’s Overwinning op Overgewicht

Anja heeft enorm haar best gedaan, zelfs in stressvolle situaties, en heeft zich niet laten leiden door emoties. Ze is vastberaden op haar doel afgegaan, ondanks de moeilijke privéomstandigheden die ze tegenkwam. Het stellen van doelen was essentieel voor Anja, zowel tijdens het afvallen als in de fase van gewichtsbehoud. Realistische, acceptabele en tijdgebonden doelen hebben haar geholpen om duurzaam een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Samen hebben we veel aandacht besteed aan het creëren van spelregels die Anja helpen om haar gezonde levensstijl vol te houden. Onze gesprekken zijn altijd fijn en motiverend, en ze geven haar de kracht om door te gaan. Anja heeft geleerd om zichzelf te motiveren en haar successen te vieren, hoe klein ze ook zijn. Dit heeft haar geholpen om een positieve mindset te behouden en door te gaan, zelfs als het moeilijk werd.

Het was ook belangrijk voor Anja om een concreet doel te hebben, omdat het haar hielp om gefocust te blijven en niet toe te geven aan verleidingen. Ze heeft geleerd om zichzelf te motiveren en haar successen te vieren, hoe klein ze ook zijn. Dit heeft haar geholpen om een positieve mindset te behouden en door te gaan, zelfs als het moeilijk werd.

Het is prachtig om Anja te zien stralen in haar nieuwe kleding en op hoge hakken, zelfverzekerd en trots op wat ze heeft bereikt. Haar harde werk wordt beloond en dat is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar in haar verbeterde gezondheid. Haar inzet en doorzettingsvermogen zijn inspirerend, en ze heeft bewezen dat het mogelijk is om je leven te veranderen, ongeacht de omstandigheden.

Annemarie