Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds

Toen ik mijn avontuur begon bij PS. food & lifestyle, droeg ik een startgewicht van maar liefst 122 kg met me mee. Hoewel ik nog steeds leuke kleding kon vinden, irriteerde ik me vaak aan het feit dat veel ervan gewoon niet lekker zat en me niet op mijn best liet voelen.

Het zoveelste dieet

Na een intakegesprek met mijn coach. Dacht ik in eerste instantie: “Oh, daar gaan we weer, het zoveelste dieet… maar laat ik het proberen, we zien wel waar het schip strand”.
Ik was echt verrast dat het zo makkelijk ging, vooral in die eerste weken! Het was erg fijn om de dagdoosjes uit het starterspakket te gebruiken. Er was geen gedoe of nadenken over wat ik moest eten, want alles was al voor me gepland. Het enige wat ik nog hoefde te doen, was wat verse producten halen bij de supermarkt, en zelfs daarover kreeg ik duidelijke instructies!

’s Avonds snaaien

Dat bekende hongergevoel is ver te zoeken met deze levensstijl, wat voor mij een gamechanger is. Vroeger was dat mijn struikelblok; te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Nu gaat dat heel goed. Het voelt eigenlijk helemaal niet als een dieet, en het resultaat spreekt voor zich – ik ben inmiddels maar liefst 35 kg afgevallen.
Ik ben dolblij met mijn verandering. Ik voel me veel beter in mijn vel en kan weer leukere kleding dragen.

De positieve reacties motiveren me

De vele complimenten en positieve reacties zijn niet alleen leuk om te horen, maar motiveren me ook. Mijn coach leidde me niet alleen in de juiste richting, maar heeft me ook geleerd dat regelmatig eten op vaste tijden essentieel is.

Gun jezelf een beloning

Na het bereiken van mijn ‘leefgewicht’ trakteerde ik mezelf op een heerlijk dagje naar de sauna. Het was een geweldige beloning en een moment van ultieme ontspanning. Als tip voor anderen zou ik dit ook aanraden: gun jezelf een mooie beloning. Iets waar je blij van wordt, een dagje uit, dat ene leuke jurkje, of gewoon iets simpels zoals een heerlijke doucheschuim.

In de afgelopen weken heb ik ook geleerd hoe ik mijn gezonde levensstijl kan behouden. Met de extra handvaten die ik van mijn coach heb gekregen, weet ik hoe ik kan omgaan met lastige momenten en lukt het me om bewust te kiezen voor een gezonder alternatief.

Sinds december weet ik mijn gewicht stabiel te houden. Iedere maand ga ik nog een keer bij mijn coach langs om dit te behouden. Ik kan het iedereen aanraden om het op zijn minst eens te proberen. Het is niet alleen een verandering in gewicht, maar ook in levenskwaliteit!