“Genieten op je Bord: Puree, Tomaat & Kabeljauw”
Fase
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle aardappelpuree
- 40-50 g kabeljauw
- 15 g rucola
- 85 g cherrytomaatjes
- Scheutje rode wijnazijn (of balsamico azijn)
- 1 tl citroensap
- 1 tl roomboter
- 1 tl olijfolie
- Peper
- Zout
Bereiding
Bestrijk de kabeljauw met het citroensap en bestrooi met peper en zout. Verhit de roomboter in een pan en bak 2-3 minuten aan beide zijden. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer de cherrytomaatjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de cherrytomaatjes circa 3-4 minuten. Voeg de aardappelpuree en de rucola toe en warm nog even kort door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de kabeljauw.
Ook erg lekker met roodbaarsfilet inplaats Kabeljauw.