“Verse Ingrediënten, Verse Start: Mijn PS. Avontuur”

“Ik heb geleerd om met verse producten en groentes een lekkere maaltijd te maken*”

In the picture

Een paar weken geleden vond er weer een leuke fotoshoot plaats op ons hoofdkantoor. Vijf trotse PS’ers kwamen langs om hun resultaat vast te leggen. Eén van die winnaars was Arjan, die samen met zijn vrouw bij ons langs kwam.

Hoe was het om het PS. food & lifestyle progamma te volgen?

In het begin was het wennen om bepaalde eetgewoontes te veranderen, maar na een paar weken wist ik niet beter en ging het allemaal vanzelf.

Hoe vond je de begeleiding van je coach?

Een vriendin van mijn vrouw volgde het programma bij Beauty Smart. Van haar hoorde ik dat de begeleiding heel goed was en dat ze je heel goed weet te motiveren als je het even niet meer zag zitten.

Ik heb contact opgenomen met haar coach en ben ook gestart met het PS. Food & Lifestyle programma. Door haar enthousiasme bracht ze mij weer op het goede spoor. De wekelijkse consulten gaven mij motivatie, wanneer ik steeds zag dat ik een stap dichterbij mijn doel kwam.

Waardoor lukte het jou om het vol te houden?

Het is mij gelukt om PS. vol te houden door de veelzijdigheid van voeding en de lekkere recepten die duidelijk werden aangegeven in het boek. Ik vond het heel fijn dat je 6 eetmomenten op een dag hebt, waardoor ik gedurende het hele traject geen hongergevoel heb gehad.
Maar natuurlijk is het me ook gelukt dankzij de hulp van mijn coach. Als ik bijvoorbeeld een weekend weg ging, dan vertelde ze me wat ik het beste kon doen. Dat werkte voor mij heel goed.

Wat heb je geleerd van het programma?

Wat ik heb geleerd is om met verse producten en groentes een lekkere en gezonde maaltijd te maken. Ik heb dan ook vooral geleerd om nieuwe eetgewoontes aan te nemen en zo worden gezonde keuzes steeds makkelijker. Ik kan nu bijvoorbeeld ook gerust met mijn zwager naar het café gaan en een spa rood bestellen in plaats van een biertje.

Heb je een tip voor een ander?

Ik zou anderen PS. food & lifestyle zeker aanbevelen, omdat het gewoon werkt! Je gaat veel lekkerder in je vel zitten en het geeft je zelfvertrouwen een boost, zeker als mensen je aanspreken dat je er goed uit ziet.