Tarieven

Op deze pagina vertellen wij graag wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit verschilt uiteraard voor iedereen want dit hangt samen met het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, het aantal producten dat jij per dag nodig hebt en ook het soort programma dat jij volgt.

Tarieven PS Food & Lifestyle

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat je moet investeren om jouw doel te bereiken. Dit verschilt echter voor iedereen. Naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, hangt dit ook samen met het aantal en soort PS Food & Lifestyle-producten die je kiest en per dag nodig hebt. Gemiddeld zijn de kosten binnen het PS Food & Lifestyle -programma 2,75.- per eetmoment.

De wekelijkse consulten zijn bij de prijs van de producten inbegrepen waardoor de wekelijkse coaching en het monitoren (bij een gemiddelde afname van 4 producten) gratis is.

Na het afronden van fase 1A, waarna je doorgaat naar fase 1B, worden de kosten lager. Je kunt namelijk minder PS Food & Lifestyle -producten gaan gebruiken.

Starterspakket

Het starterspakket bevat genoeg producten voor 8 of 10 dagen. De kosten van het starterspakket bedragen 159,-. Daarnaast bevat het starterspakket o.a. supplementen voor 30 dagen (multivitaminen en mineralen) en het PS Food & lifestyle -kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’ met heerlijke recepten.

Ben je nieuwsgierig wat jij moet investeren om met behulp van het PS Food & lifestyle-programma onder onze persoonlijke begeleiding af te vallen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube