Sylvia Diekema uit Oudewater

polaroid succesverhalen Sylvia Diekema

De fotoshoot is mogelijk gemaakt door:

Kledingwinkel: You By Sandra Woerden
www.youbysandra.nl

Schoenenwinkel: Telkamp Woerden
www.telkampschoenen.nl

Kapper en Visagie: Cosmo Hairstyling Woerden
www.cosmohairstyling.com 

Fotograaf: Paula Bouman
www. paulaboumanfotografie.nl

 

Hoeveel kilo ben je afgevallen?
Mijn nieuwe lijnpoging is begonnen in februari 2018.
Ik ben nu 12 kg afgevallen en wil er nog 2 kilo af.Hoe kom je bij Beauty Smart? (door wie of door wat)
Ik had al een aantal verschillende cliënten/kennissen in mijn pedicurepraktijk gezien die behoorlijk waren afgevallen met PowerSlim.Heb je wel eens vaker een lijnpoging gedaan?
Ik had ook weleens informatie hierover aangevraagd, maar toch niets mee gedaan. De knop was nog niet om. Die ging om toen een vriendin ook ineens veranderde in een prachtige slanke vrouw. Wij gingen meestal gelijk op met verschillende pogingen met verschillende afslankmogelijkheden en altijd vielen we weer terug in onze oude eet/snaaigewoontes. Zij vertelde hoe het haar gelukt was om met PowerSlim 9 kilo af te vallen en ze ging nog door. Het zou mij ook lukken zei ze. Ik dacht als jij het kan, kan ik het ook.
Ik heb de volgende dag direct een intake aangevraagd bij Annemarie en ze belde me gelijk terug met de vraag wanneer ik kon starten. Het liefst gelijk en ik mocht van haar meteen in mijn pauze komen. Aangestoken door haar warme en enthousiaste ontvangst, ben ik gelijk begonnen. Ik was zo gemotiveerd dat ik zelfs de producten meenam op mijn vakantie!Wat ervaar je als prettig bij deze manier van afvallen? (eten en/of coaching/gewichtsbehoud…)
Het programma is makkelijk en duidelijk. Met name door de startbox. Hier zat voor een week alles in om uit te proberen. Met een duidelijk weekvoorbeeld. Het makkelijke hieraan is dat je weekmenu’s kan volgen. Dit vind ik een prettige manier van eten, zodat ik precies wist wat ik die dag kon nemen.
Nu zit het zo in mijn patroon dat het vanzelf gaat. Ik eet veel gezonder en gevarieerder. De tussendoortjes zijn geweldig.
Mijn man eet ‘s avonds gewoon mee en vindt het ook heerlijk wat ik maak! Ik gebruik geen pakjes/zakjes of kant-en-klare gerechten meer. Veel groente en vlees/vis of kip. En ik kijk uit naar de tussendoortjes! Er zijn zoveel mogelijkheden, van croissantjes en pasta tot chips, dropjes, broodvarianten, repen, drankjes en maaltijden (zowel warm als koud).
Het is een andere manier van eten, maar je hoeft er geen ingewikkelde gerechten voor te maken. Ik ben zeker geen keukenprinses, maar maak nu echt makkelijke, snelle gerechten. Ik moest wel leren met de lunch meer groente te eten, maar dit kan ook in de vorm van zelfgemaakte soep.

Wat is jouw meest favoriete product? (Waar kijk je naar uit of mogen ze je voor wakker maken)
Mijn favoriet zijn het Croissantje met Chocopasta, de Crunchy Kokos chocoladereep, de ‘’KitKat’’ en de Amandel Nougat reep.

Heb je leuke complimenten gehad in je directe omgeving?
Het werkt erg motiverend om steeds te horen: ,,Wauw, wat is er met jou gebeurd?!’’ ,,Wat zie je er onwijs goed uit!’’ Zelfs iemand in de supermarkt die me staande hield en even wilde zeggen dat ik er zo goed uitzag, terwijl ik haar niet eens goed ken. Zo leuk!

Waarom zou je deze manier aanraden?
Ik ben nu 12 kg afgevallen en wil er nog 2 kilo af. Het wordt wel steeds moeilijker deze eraf te krijgen, maar het gaat me lukken, ook door de motivatie van Annemarie. Zij is een topcoach en weet je altijd op te peppen met berichtjes per app of tijdens de wekelijkse controles.
Ik voel me super goed, energiek, heb veel meer zelfvertrouwen, ben fitter, vrouwelijker en kan PowerSlim iedereen aanraden. Ik ga zeker door met deze manier van eten en straks over naar de PowerSlim Balance fase. POWERSLIM EN ANNEMARIE ZIJN TOP!

Na foto succesverhalen Sylvia Diekema

 

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube