Succesverhaal van Elviera

Hoi, Ik ben Elviera, 32 jaar en ik heb samen met mijn vriend 2 dochters van 6 en 2 jaar. Als kind en tiener heb ik altijd veel moeten fietsen omdat ik midden in de polder woonde. Gevolg was dat ik toendertijd lekker kon eten zonder veel aan te komen. Toen ik op mijn 18e eenmaal mijn rijbewijs haalde en een auto kreeg ging het vrij snel de verkeerde kant op: de fiets raakte ik nog nauwelijks aan en mijn eetpatroon veranderde niet mee.

Gevolg was dat ik veel kilo’s aankwam die ik er niet zomaar meer af kreeg. Na een paar jaar kwam ik er weer achter dat fietsen toch wel weer leuk was, maar enkel met wat meer fietsen gingen mijn overtollige kilo’s er helaas niet af. Twee zwangerschappen erbij maakte dat ik 2 jaar geleden op mijn top wat betreft gewicht zat en ik voelde mij daar zo ongelukkig bij: dit was niet hoe ik wilde zijn. Na de laatste zwangerschap waarbij de eerste kilo’s nog vrij makkelijk weg te werken waren, maar het toch ook weer stagneerde, besloot ik dat ik toch hulp nodig had. Dit vond ik bij Beauty Smart. Onder begeleiding van Annemarie, Dianne en Nina ben ik d.m.v. PowerSlim de strijd aan gegaan tegen de overtollige kilo’s en met succes! In mei 2016 ben ik begonnen,5 maanden later had ik weer een gezond gewicht en dat na 14 jaar!

Eindelijk herken ik mijzelf weer in de spiegel en op de foto gaan is geen issue meer. Kleding past mij natuurlijk beter en staat ook leuker.Ook ben ik zowel lichamelijk als geestelijk veel fitter geworden, een extraatje die ik van te voren niet verwacht had.

Met PowerSlim ging ik 6 keer op een dag eten: 3 x een volledige maaltijd en 3x een tussendoortje. Dat ik ‘zoveel’ mocht eten vond ik in het begin best gek: ik moest toch afvallen? Maar aan de andere kant ook fijn: ik hoefde dus geen honger te lijden, want om de 2 a 3 uur eten is prima te doen.

Tijdens de strikte fase eet je ook 6 keer per dag een Powerslim product.En die zijn met ruim 120 soorten heel gevarieerd en het leuke is: je mag zelf kiezen welke producten je neemt! Zo was het voor mij heel goed vol te houden. Ik nam wat ik lekker vond en als ik iets zat was, bestelde ik de keer daarop weer wat anders. Als ik moest werken of weg ging nam ik iets mee wat makkelijk mee te nemen was en thuis kon ik als ik wilde leuke recepten uit proberen die ook mijn gezin vaak verrassend lekker vond. Het lekkerste vind ik de Kokos Crunchy reep. Hij heeft iets weg van een Bounty, maar dan koolhydraatarm, met veel vezels en eiwitten. Heerlijk om zo toch van een lekkere reep te kunnen genieten.

PowerSlim is koolhydraatarm en eiwitrijk eten waardoor je in de strikte fase in Ketose komt en daardoor gegarandeerd 1 tot 2 kilo per week af valt. Ik had daarin van te voren nog wel de houding: ‘eerst zien en dan geloven’, maar elke week tijdens mijn consult bij Beauty Smart gaf de weegschaal steeds minder kilo’s weer. Het werkt dus echt! Bij Beauty Smart wordt je gewogen op een weegschaal die ook de verhoudingen tussen je vet, spieren en vocht weer geeft en ook dat vind ik heel fijn om te kunnen zien en analyseren met de coaches. Want wat gebeurd er tijdens het afvallen in mijn lichaam en waarom gaat het de ene week beter dan de andere week? Tijdens het wekelijkse consult kon ik die vragen allemaal kwijt en kreeg ik ook praktische tips om weer door te kunnen gaan.

Ik ben heel blij dat ik samen met de coaches van Beauty Smart mijn gezond gewicht weer heb kunnen bereiken, want met hun enthousiasme en steun zijn de kilo’s er letterlijk vanaf gevlogen! En de steun houdt niet op bij het bereiken van het doel, want ook nu ik in de stabiliteits fase zit kom ik nog vier wekelijks bij hun om ook zo nodig geholpen te worden dit gewicht te behouden. Dat geeft mij ook een fijn gevoel!

We zijn ENORM trots op je Elviera en binnenkort straal je ook nog is het leukste blad De HAPPY in SHAPE!!!! Super hoor!!!!

Groetjes,

Elviera

lieve groten van de dames van Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

de visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang GRATIS begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PowerSlim bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden Pinterest

 

error: Content is beschermd