Succesverhaal van Anita van den Hoven uit Montfoort

De fotoshoot is mogelijk gemaakt door:

Kledingwinkel: You By Sandra Woerden
www.youbysandra.nl

Schoenenwinkel: Telkamp Woerden
www.telkampschoenen.nl

Kapper: Cosmo Hairstyling Woerden
www.cosmohairstyling.com 

Fotograaf Paula Bouman
www. paulaboumanfotografie.nl
Wat een Super toffe outfit!

Het verhaal

Nou, daar sta ik dan, 23 kilogram afgevallen. Had ik dat ooit durven dromen? Nee, absoluut niet. Maar het kan dus wel, mede door mijn coach Annemarie. Dacht ik eerst geen coach te willen, na een paar weken ontdekte ik dat het juist heel fijn is om een persoonlijke coach te hebben, want wanneer ik bij Annemarie was geweest, voelde ik me vrolijk en was ik weer gemotiveerd om door te gaan. Of er nog meer van zulke coaches zijn weet ik niet, maar Annemarie is een toppertje.

Het is allemaal begonnen door de verhalen van een vriendin van mijn oudste dochter, zij vertelde dat haar moeder 20 kilo was afgevallen met behulp van Beauty Smart Woerden. Nooit wilde ik geloven dat het echt kon en dat dan ook nog binnen een zeer redelijke tijdspanne, nu hoorde ik dat de mogelijkheid binnen handbereik lag. Omdat ik ouder en steeds een beetje zwaarder werd, was het tijd om actie te ondernemen en Beauty Smart in het Groene Hart te contacten.

Het starterspakket maakte duidelijk dat de producten goed van smaak zijn, vooral de repen die ik gebruik bij koffie-/theetijd vind ik een traktatie. Naast dat ik het prima vond smaken, bleek ik ook af te vallen. Vandaar dat ik tegen mijn jongste dochter zei: “Ik heb al zoveel diëten gedaan waarmee ik niets heb bereikt, maar dit werkt echt. Wil je het proberen?” En ja, ook bij haar werkt het programma super. Gezond en lekker eten blijkt dus eigenlijk heel makkelijk en snel toepasbaar te zijn.

Dat de mensen in de omgeving zo goed zien dat er kilo’s af zijn, verbaasde mij eerst wel. Er werden zoveel complimenten gegeven terwijl ik dacht: ach, het valt toch wel mee, maar nu ik foto’s ging opzoeken van voor het afvallen, zie ik inderdaad dat ik een heel stuk slanker ben geworden.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de vermindering van de kilo’s op meerdere vlakken voordelen heeft en dat is heel erg prettig.

Met vriendelijke groet, Anita van den Hoven


23 kilo afgevallen Montfoort

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube