Succesverhaal Sharon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoshoot mede mogelijk gemaakt door:

Beauty Smart Woerden& Oudewater“ Samen naar een gezond gewicht

Kleding winkels: Non Stop Fashion Woerden

Schoenen: Telkamp Schoenen Woerden

Kapper: Cosmo Hairstyling Woerden

Make Up: Pour Vous Parfumerie Woerden

Nagelstyliste: J-Nails and Feet by Joyce Verdouw uit Oudewater

Schoonheidsspecialist: Salon PUUUR & SKIN STORE Woerden

Fotograaf: Paula Bouman

 

Ik heb gekozen om af te vallen met powerslim omdat ik klaar was met mijn lichaam zoals het op dat moment was. Ik voelde me te zwaar, moe, futloos en schrok als ik mezelf terug zag op foto’s. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij Beauty Smart in Woerden . Zij was met de hulp van Beauty Smart erg veel afgevallen en was zeer positief over de begeleiding en het eten van Powerslim. Dit heeft mij over de streep getrokken om er ook mee te starten.

Ik ben erg tevreden met het gewicht dat ik nu heb! Ik voel me er heel erg prettig bij. Vooral kleding kopen is nu veel leuker, daarnaast zweet ik minder, voel ik me zelfverzekerder en heb ik meer energie. Ik zou anderen dan ook zeker aanraden om af te vallen met PowerSlim en een afspraak te maken bij Beauty Smart. De begeleiding is top! Als je een dipje hebt of een vraag, kan je appen en heb je super snel antwoord of het steuntje in de rug dat je op dat moment even nodig hebt. De producten van PowerSlim zijn daarnaast erg lekker en gevarieerd, waardoor het bijna niet voelt alsof je op dieet bent! Mijn favoriete product is de praline reep. Zo lekker! De smaak is bijna hetzelfde als Côte d’Or chocolade en dit mag ik iedere dag eten en is nog verantwoord ook!

Mijn doel was om weer in een Tante Betsy jurkje te passen wat ik 2 jaar geleden had gekocht. Dit is ruimschoots gelukt, alleen vond ik dat het niet meer bij me paste. Dus heb ik inmiddels een nieuwe Tante Betsy jurk gekocht! Mijn huidige favoriete kledingstuk is mijn spijkerbroek. Broeken kopen vond ik voor het afvallen echt een regelrecht drama en vooral spijkerbroeken. Deze heb ik gekocht toen ik bijna op mijn streefgewicht zat en zit nog steeds heerlijk.

Wat complimenten betreft heb ik er ontzettend veel gehad. Stuk voor stuk maakten ze me blij. Veel mensen die ik al een tijd niet had gezien kwamen ineens naar me toe om te zeggen dat ik zoveel was afgevallen!

Door het afvallen heb ik een nare periode afgesloten in mijn leven. Ik was 15 kilo aangekomen door medicatie om onze kinderwens te vervullen. Nadat dit traject stopte heeft het een lange tijd geduurd voordat ik de kracht vond om mijn gewicht aan te pakken. Ik ben nu 18 kilo afgevallen en heb echt het gevoel dat dit helpt om deze nare periode af te sluiten. Ik heb mijn eigen lijf weer terug en nu wachten we (on)geduldig op een adoptie kindje uit China.

De coaches van Beauty Smart hebben mij alle 3 erg goed geholpen. Ze stimuleerden me als ik dat nodig had, gaven me steun als ik het even niet zag zitten of een groot compliment als het erg goed was gegaan! Daarnaast heb ik veel geleerd tijdens dit traject. Zo heb ik nu een goed ritme qua eten, fruit eet ik op de juiste momenten en door 3x per week geen koolhydraten bij mijn avondeten te eten, blijf ik prima op gewicht. Ik hoef er geen moeite meer voor te doen en dat is fijn!

Groetjes Sharon

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube