Succesverhaal Ruby

Het succesverhaal van Ruby Fles uit Oudewater lees je hier!

Nu kwijt: 27 kilo, wil nog kwijt: 5 kilo.

Waarom heb je ervoor gekozen om af te vallen met PowerSlim?

Ik kreeg een tip van Eva (Woerden) die met PowerSlim veel succes had behaalt op redelijk korte tijd. Haar verhaal sprak me aan.

Wat is de reden dat je ervoor hebt gekozen om dit bij Beauty Smart in Woerden/ Oudewater te gaan doen en hoe is dit je bevallen?

Mijn hele leven worstel ik al met mijn gewicht. Vaak hield dit verband met stress of intens verdriet. Eten was mijn hele leven al een troost, een vervanger van een gevoel van veiligheid en liefde. Ik kon huilend op de bank een hele zak chips opeten en me daarna nog ongelukkiger voelen. Maar op het moment was het een troost. Vaak at ik ook zeer onbewust. Puur functioneel. Na mijn zwangerschap en zeer traumatische periode in mijn leven was ik ruim dertig kilo te zwaar en diep ongelukkig. Ook had ik inmiddels ontdekt dat mijn grote valkuil koolhydraten was. Geen remmingen, geen “vol” gevoel en alleen maar gaten in mijn ziel vullen daarmee.

Tot ik een paar jaar geleden besloot om het roer om te gooien. Maar eerst heb ik mijn psyche aangepakt met therapie en orde op zaken gesteld in mijn privé leven.

Want dat is wel een aanrader; je moet hier wel klaar voor zijn en krachtig in je schoenen staan.

Uiteindelijk was ik klaar om zijn lichaam aan te pakken. Ik ben nu bijna twee jaar bezig met Beauty Smart. Het is niet altijd even makkelijk omdat ik ook enorm kan genieten van gezelligheid en leuke dingen doen, en daar zit voor mij al snel een lekker drankje bij of lekker eten. Dus het gewenste gewicht bereiken is de laatste maanden niet makkelijk omdat de laatste kilo’s nu eenmaal moeilijker lijken en ik af en toe uit ketose raak.

Maar ik heb al een enorme winst bereikt met 27 kilo. De laatste vijf gaan ook nog lukken.

Hoe voelt het om het gewicht te hebben dat je nu hebt? Wat voor impact heeft dit voor jou in het dagelijkse leven?

Ik voel me letterlijk en figuurlijk lichter en gelukkiger. Heb veel energie en kan weer leuke kleren aan. Mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen en ben privé in een hele fijne plek. Dit is echt de kers op de taart. Zonder schaamte in mijn bikini in het zwembad..geweldig! Ik ben ook liever en geduldiger met mijn zoontje. En dat heeft een weerslag op de sfeer thuis. Ik ben mijn lichaam weer beter gaan behandelen en ben liever en aardiger naar mijzelf.

Ook weet ik precies hoeveel vet ik ben kwijtgeraakt. Om dat letterlijk te zien met een vet-model was een schok en daardoor weet ik nu wat ik in mijn lichaam heb gestopt. Mijn gezondheid is beter en vooral het vet rondom mijn organen is enorm afgenomen.

Zou je anderen aanraden om af te vallen met het PowerSlim programma? Waarom wel of niet?

Ja, zeker als je gevoelig bent voor koolhydraten. Je leert heel veel over voeding en waarom je lichaam op bepaalde voeding op een bepaalde manier reageert. Bovendien zijn de producten erg lekker en is het heel goed vol te houden. Je mag echt veel en omdat je zo vaak een eetmoment hebt, heb je nooit een hongergevoel. En ik hou van controle in mijn leven en door goed te plannen hou je overzicht en voelt een moment van zondigen nooit als een totaal verloren dag.

Het enige minpuntje is wellicht de prijs van de producten. Je moet toch echt rekenen op 400 a 500 per maand aan extra kosten.

Zou je anderen aanraden om een afspraak te maken bij Beauty Smart? Waarom wel of niet?

Jazeker. De begeleiding van Annemarie en haar collega’s is top en ze zijn erg betrokken bij je. Ook handig is het app contact en de vele recepten die gedeeld worden.

Wel raad ik mensen aan dit alleen te doen als je er echt klaar voor bent. Je moet sterk in je schoenen staan en goed weten waarom je teveel of verkeerd eet. Oftewel, ken je valkuilen en pak eerst je psychische problemen aan als dat in je weg staat.

Wat is je favoriete product?

De Red Fruit reep en de soja rijst.

Welk kledingstuk pas je nu weer wat voorheen te strak zat/niet paste?

Mijn motorpak!

Wat is je nieuwe favoriete kledingstuk?

Mijn strakke zwarte “biker” broek van Vero Moda.

Wat is het grootste compliment dat je van iemand ontvangen hebt sinds je bent afgevallen?

Jeetje meid, je straalt weer helemaal! En mijn zoontje gaf mij een keer een knuffel en riep verbaasd uit: “Mam, ik kan mijn armen nu helemaal om je heen doen..!!”.

Van welke dingen kan je nu weer (meer) genieten, waar je voorheen tegen gehouden werd door je gewicht?

Uitgaan, winkelen, zwembad, strand, uit eten, leuke dingen doen…alles eigenlijk! Ik durf er weer op uit. Ik kan weer genieten van een vakantie met mijn zoontje waarbij mijn eigen onzekerheid geen stempel meer drukt op de sfeer.

Welke belangrijke (levens)veranderingen heb je nog meer ondergaan, naast je gewichtsafname?

Therapie (EMDR) voor het verwerken van een groot trauma. Nieuwe baan, financieel onafhankelijk en geen stress en verdriet meer. Omdat ik zelf weer gelukkig ben, heeft dat een effect op alles om mij heen. Op mijn kind, op mijn werk en op mijn familie en vrienden. Mijn leven is 100% getransformeerd. En zeer recent zelfs weer een nieuwe (oude) liefde gevonden waar ik nu fijne momenten mee kan delen. En dat alles in 2 jaar tijd.

Welke toegevoegde waarde hebben de coaches bij Beauty Smart voor jou gehad?

Kennis over je lichaam. Begrijpen van waarom je bepaalde dingen doet. Geen oordeel als het wat minder gaat maar alleen maar positieve ondersteuning. En ze zijn er altijd voor me.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd gedurende jouw afvaltraject bij Beauty Smart?

Wat koolhydraten voor effect hebben op je stofwisseling. En wat hormonen (o.a. stress hormonen) met je gewicht kunnen doen en je gehele metabolisme. En ik heb geleerd wat volhouden is. En dat je vaker maar anders moet eten. En dat controle en planning heel belangrijk is.

De fotoshoot van Ruby werd mede mogelijk gemaakt door:

 Beauty Smart Woerden & Oudewater “ Samen naar een gezond gewicht”

Personal styliste: Emanuela Giorgi van Just Your Style

Kledingwinkel: You By Sandra Woerden.

Telkamp Schoenen Woerden

Kapper: Cosmo Hairstyling Woerden.

Make Up: Wendy’s knipsalon en visagie Harmelen

Huid instituut en fysiotherapie De beautyspecialist Margriet de Vos uit Woerden

Fotograaf Paula Bouman Fotografie

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

de visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang GRATIS begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PowerSlim bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden Pinterest

 

error: Content is beschermd