Succesverhaal Nanette

Mijn naam is Nanette de Grauw en ik ben dit jaar 50 jaar geworden.
Ik woon in Harmelen met mijn man en 2 zonen en de hond Bink.

In augustus 2016 ben ik begonnen met PowerSlim bij Beauty Smart in Woerden/ Oudewater door mijn kapster in Harmelen. Zij was in korte tijd zoveel afgevallen en kon het heel goed volhouden.
Na de zomervakantie in Spanje zag ik foto’s van mezelf en toen ik schrok er zo van…
Ik baalde dat ik het weer zo ver had laten komen…

Na twee zwangerschappen was ik veel aangekomen en het was steeds moeilijker om deze kilo’s kwijt te raken. Vroeger deed ik altijd aan hardlopen, tennis en lette ik op mijn eten. Ik hou namelijk erg van koken, maar ook van de gezelligheid wat bij het eten en drinken komt kijken.
Ik was jarenlang een jojo ’er. Dan weet dit dieet proberen of dat dieet doen… Waarbij ik altijd snel afviel in een korte tijd, maar dan kwam het er ook altijd weer aan na een paar jaar.

Kortom, ik was er klaar mee. Voelde me niet happy in mijn lijf en voor mijn gezondheid moest ik ook afvallen. Ik kwam bij Annemarie en we hadden gelijk een goede klik. Ik hoefde niet na te denken: Ik nam gelijk het starterspakket mee naar huis en ging vol goede moed aan de slag. Ik had er zin in!

Op de weegschaal stond 94 kilo. En voor een vrouw van 1,59 meter is dat toch wel even slikken… Confronterend, maar het begin was er.
Vanaf de eerste week heb ik heerlijk gegeten, geweldige recepten uitgeprobeerd, veel gevarieerd, 6 eetmomenten genomen en geen trek… Het ging super!
Het was wel even slikken wat ik elke week moest betalen voor de producten, maar hoe meer kilo’s eraf gingen hoe minder producten ik hoefde te kopen. Wat erg motiverend werkte.

Dit paste bij mij. Eindelijk een goed en verantwoord dieet met hele goede begeleiding van het team onder leiding van Annemarie. De weken vlogen voorbij en de kilo’s eraf! Na een paar maanden werd het zichtbaar en ik voelde me trots.

Mijn doel was om in 2017 gezond 50 jaar te worden en in mijn trouwjurk te passen uit 1998. Helaas kreeg ik een dip doordat mijn jongste zoon van 16 eind november/begin december 2016 ziek werd en in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam werd opgenomen. Op 9 januari 2017 moest hij een 7 uur durende zware operatie ondergaan aan zijn rug…
Dit was een ongelofelijk trieste en zware periode die wij als gezin moesten ondergaan.

Mede door Annemarie en haar collega’s heb ik het vol kunnen houden om mijn dieet te blijven volgen. Normaal ging ik eten van de stress, maar door hun heb ik geleerd om er op een andere manier mee om te gaan en om mijn gewicht in de gaten te houden. En daarbij zelfs af te vallen!
Door alle tips & trics hield ik het vol. En wat ik nu ook weet, is dat afvallen voor 80% uit voeding bestaat en voor 20% uit sporten. Voorheen deed ik het meer andersom!

In februari was ik nog niet op mijn streefgewicht toen ik een volgende klap kreeg te verwerken…
Ons huis en bedrijf moesten worden verkocht wegens financiële omstandigheden.
Mijn huwelijk kwam hierdoor ook onder flinke spanning te staan. En mijn jongste zoon wilde met veel leerachterstand toch zijn VMBO-diploma proberen te halen. Daarnaast had mijn oudste zoon het in zijn eerste jaar van zijn Hbo-opleiding ook erg zwaar. Dit kostte allemaal veel energie en stress en was zeker geen makkelijke periode.

Gelukkig kon ik wederom rekenen op veel begrip en een luisterend oor. Ik heb veel geleerd, gehuild en geluisterd naar Annemarie en zij heeft mij er echt doorheen gesleept.
Door de regelmatige controles, lekkere producten, heerlijke recepten en goede tips via de mail en over app, heb ik in mei 2017 toch maar mooi bereikt dat ik 22 kilo ben afgevallen!
Ik krijg geweldige complimenten, voel me zeker en happy. Ik straal weer en ik kan weer merkkleding aan!
Daarbij is mijn streven om gezond 50 jaar te worden en in mijn trouwjurk te passen gehaald en ben ik met man en kids weer heel gelukkig!

P.S. mijn zoon heeft zijn diploma gehaald!

 

De fotoshoot van Nanette werd mede mogelijk gemaakt door:

Beauty Smart Woerden & Oudewater “ Samen naar een gezond gewicht”

Personal styliste: Emanuela Giorgi van Just Your Style

Kledingwinkel: You By Sandra Woerden.

Telkamp Schoenen Woerden

Kapper: Cosmo Hairstyling Woerden

Make Up: ICI PARIS XL Woerden

Accessoires: You By Sandra Woerden

Fotograaf Paula Bouman Fotografie

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube

 

error: Content is beschermd