Succesverhaal Laura

Hallo, ik ben Laura, 36 jaar en moeder van 2 kinderen (7 en 4 jaar). Een bijzondere cruise vakantie was mijn doel! Ik wilde met meer zelfvertrouwen rond kunnen lopen in zomer- en badkleding. Ik heb veel diëten geprobeerd en niets werkte voor de lange termijn. Op Facebook las ik over Beauty Smart en Powerslim. Nadat ik er het e.e.a. over had gelezen, er via via meer over te weten ben gekomen en omdat Beauty Smart ging starten in mijn woonplaats Oudewater, heb ik besloten om een afspraak te maken. Vooral het anders leren eten, de wekelijkse coaching en het effect op lange termijn sprak mij aan.

Begin november 2016, tijdens de intake met Annemarie van Beauty Smart bleek dat ik de eerste klant in Oudewater was. Twijfel; de  feestdagen komen eraan. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw… Wil je niet wachten tot daarna?! Nee, mijn knop was om! Ik wilde 10 kilo kwijt zijn voordat ik in februari 2017 op vakantie ging. En dat is gelukt! Ik was zelfs ruim 16 kg kwijt. De feestdagen en vakantie ben ik heel goed doorgekomen. Annemarie heeft mij geleerd om met verleidingen om te gaan en voor de vakantie een ‘plan’ te maken waar je je aan gaat houden. Dit heeft mij enorm geholpen. Ik ben tijdens 2 weken vakantie maar 9 ons aangekomen.

Bijna iedere dag krijg ik wel een compliment en de vraag ‘Hoe heb je dat gedaan?’ Dat geeft me energie! Ik raad iedereen die niet lekker in z’n vel zit vanwege zijn/haar gewicht aan om een afspraak te maken. Je leert niet alleen anders eten, maar door de wekelijkse coaching krijg je ook een andere mindset. Alles is bespreekbaar en je hebt heel veel keuze in producten. Er zit altijd wel iets bij wat je lekker vind.

Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en zit ik in de stabilisatiefase. Ik keek iedere keer weer uit naar het wekelijkse weegmoment. Ook de coaching, tips en recepten had ik niet willen missen. Zonder Annemarie was me dit niet gelukt! Ik kan haar altijd appen. Ook nu ik in de stabilisatiefase zit en 1x per maand een afspraak heb. Dit heb ik ook wel nodig. Zo blijft ze mijn ‘stok achter de deur’ die ik voorlopig nog even nodig heb.

Groetjes, Laura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoshoot  mede mogelijk gemaakt door:

Beauty Smart Woerden & Oudewater “ Samen naar een gezond gewicht

Personal Styliste: Emanuela Giorgi van Just Your Style

Kleding  en accessoires winkel: Vallen Mode fashion & lifestyle Harmelen

Schoenen:  Telkamp Schoenen Woerden en Vallen Mode fashion & lifestyle Harmelen

Kapper: Cosmo Hairstyling Woerden

Make Up: Pour Vous Parfumerie Woerden

Nagelstyliste: J-Nails and Feet by Joyce Verdouw uit Oudewater.

Schoonheidsspecialist: Schoonheidssalon Vickey Oudewater

Fotograaf Paula Bouman

 

 

 

 

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube