Ilona van Reijnen 50 kilo afgevallen

Ik had al een paar verschillende diëten geprobeerd maar telkens werd ik weer zwaarder. Na het krijgen van drie kinderen was ik daarnaast steeds iets zwaarder gebleven dan daarvoor. Niet sporten hielp hier niet aan mee. Op een gegeven moment hoorde ik via, via over PowerSlim; eerder geloofde ik hier niet zo in.

Dit veranderde toen ik het levende bewijs had gezien en dacht: dat wil ik ook! Ik voelde me namelijk niet meer op mijn gemak als we ergens gingen eten of een ijsje kochten of wanneer ik op vakantie alleen een badpak droeg. In onze stad ging ik echt niet naar het zwembad… Maar afgelopen zomer heb ik wel in bikini gelegen; dat was een overwinning! Nu, zoveel kilo’s lichter, voel ik me stukken fitter en zekerder.

En dat allemaal met behulp van PowerSlim en mijn supercoach Annemarie! Zij helpt je om door te gaan als je twijfelt. Dankzij dit voel ik me lekkerder in mijn vel. Echter heb ik het ook voor mijn gezondheid gedaan. Ik zou toch graag mijn kinderen groot zien worden en misschien ooit mijn kleinkinderen. En nu kan ik (en wil ik!) ook weer meer doen met mijn eigen kids! Ik heb echt meer energie en wandel nu veel. Top!

lieve groten van de dames van Beauty Smart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoshoot mede mogelijk gemaakt door: Schoenen & Accessoires: Viqo en de Kleding: Concepts en Haar & Visagie Wendy’s Knipsalon en de Fotografie: Paula Bouwman

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube