Succesverhaal Brigitte

Wie ben je? Ik ben Brigitte van Baaren en ben 56 jaar. Getrouwd en moeder van 3 slanke dochters ven 28, 26 en 23 jaar oud. Ik woon in Oudewater en ben werkzaam bij een kantoor van een Bouw en Aannemersbedrijf. Ik was het zat dat ik inmiddels steeds verder groeide qua gewicht en kledingmaat 42/44 moest gaan kopen terwijl ik ooit in 38/40 paste.

Waarom heb je ervoor gekozen om af te vallen met PowerSlim bij Beauty Smart in Oudewater? Ik heb gekozen voor Powerslim omdat ik een advertentie in de zenderstreeknieuws zag en graag al heel lang 10 kilo kwijt wilde.

Wat is de reden dat je ervoor hebt gekozen om dit bij Beauty Smart te gaan doen en hoe is dit je bevallen? Gekozen voor PowerSlim omdat het een koolhydraatarm dieet was, er coaching bij zat en omdat het in Oudewater zit.

Hoe voelt het om het gewicht te hebben dat je nu hebt? Wat voor impact heeft dit voor jou in het dagelijkse leven? Ik voel me nu met die 10 kilo lichter heerlijk, veel fitter en niet zo opgeblazen.

Zou je anderen aanraden om af te vallen met het PowerSlim programma? Waarom wel of niet? Ik zal zeker anderen aanraden naar Beauty Smart te gaan i.v.m. de goede coaching en omdat het heerlijk is en je veel mag eten….

Wat is je favoriete product? Mijn favoriete producten zijn de repen, wafels en de mosterd-dille dressing.

Welk kledingstuk pas je nu weer wat voorheen te strak zat/niet paste? Ik had een mooie lange, zwarte jurk en die past nu weer mooi.

Wat is het grootste compliment dat je van iemand ontvangen hebt sinds je bent afgevallen? Het grootse compliment wat ik kreeg: ‘’Wat zie je er super slank uit en zo snel…’’

Van welke dingen kan je nu weer (meer) genieten, waar je voorheen tegen gehouden werd door je gewicht? Ik kan nu weer blij gaan winkelen want alles staat weer leuk.

Welke belangrijke (levens)veranderingen heb je nog meer ondergaan, naast je gewichtsafname? Ik voel me fitter en door mijn chronische rugklachten hoef ik minder gewicht mee te sjouwen…

Welke toegevoegde waarde hebben de coaches bij Beauty Smart voor jou gehad? De coaches maakten me vooral blij met hun optimistische geluiden, hun super begeleiding en… alle hulp wanneer dan ook. Super hoor!!!

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd gedurende jouw afvaltraject bij Beauty Smart?

Je mag vaak en voldoende eten en dat maakt dat je het ook volhoud. En in het boekje staan heerlijke recepten dus dat is fijn.

Groeten van Brigitte.   

 

 

 

Fotoshoot  mede mogelijk gemaakt door:

Beauty Smart Woerden& Oudewater “ Samen naar een gezond gewicht

Kleding winkel: You By Sandra Woerden

Schoenen: Telkamp Schoenen Woerden

Kapper: Hizi Hair Woerden

Make-up: Pour Vous Parfumerie Woerden

Nagelstyliste: J-Nails and Feet by Joyce Verdouw uit Oudewater

Fotograaf Paula Bouman

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube