Sharon Hendriks

In een half jaar tijd ben ik 18 kilo afgevallen. Mijn eyeopener was dat ik besefte dat ik door een combinatie van factoren; hormoon medicatie en lichamelijke klachten waardoor ik slecht kon bewegen, veel was aangekomen en me daar echt heel slecht bij voelde. Ik was mezelf ‘kwijt’.

Nadat we in juni 2016 op vakantie zijn geweest en ik van mezelf op de foto’s schrok heb ik de knop omgezet. Ik heb een afspraak gemaakt bij Beauty Smart en ben de dag na mijn afspraak gelijk begonnen met het gebruik van de producten van PowerSlim.

Sinds ik ben afgevallen heb ik heel veel mooie complimenten ontvangen. Met name van vrienden, familie en collega’s. Mijn zus vertelde vorige week dat mijn nichtje van 5 ook 18 kilo weegt! En dat ik haar dus al die tijd heb meegedragen! Bizar!

Het grootste voordeel dat ik ervaar is dat ik veel meer energie heb en een beter zelfbeeld. Daarnaast heb ik echt het gevoel dat ik een nare periode in m’n leven heb afgesloten en zeker weet dat ik nooit meer terug wil naar het gewicht van voor 1 augustus 2016.

Annemarie en haar collega’s zijn voor mij fantastische behulpzaam geweest. Een stok achter de deur, een lief appje als ik het even niet meer zag zitten en iedere week nieuwe info over voeding. Ik vind het dan ook heel fijn om deze ondersteuning het komende jaar nog te krijgen, want dat heb ik echt nog wel even nodig.

Wij zijn uiteraard ontzettend trots op Sharon, je doet het SUPER!!!!!!

 

lieve groten van de dames van Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube