Ingrediënten:
PowerSlim Balance rijst
PowerSlim Bouillon
Halve sjalot
5 Walnoten
100 gram Bietjes
Peper en Zout
20 gram Veldsla
Bereiding:
Risotto is een rijstgerecht uit het noorden van Italië. De PowerSlim Balance rijst wordt eerst een paar minuten droog aangebakken en daarna in de heerlijke PowerSlim bouillon gekookt. Dit duurt ongeveer 20 – 25 minuten. Snipper een sjalot en hak de 5 walnoten grof. Rooster de walnoten, zonder olie, tot ze beginnen te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart. Fruit de sjalot 1 – 2 minuten op middelhoog vuur.
Rasp ondertussen de gekookte biet met een grove raspt en kook hem de laatste 5 minuten mee met de PowerSlim Balance rijst. Verkruimel de feta en snijd de munt in fijne reepjes.
Meng de helft van de feta door de powerSlim Balance rijst, roer door tot alles gesmolten is en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de veldsla over de borden, schep de PowerSlim Balance rijst erop en garneer met de walnoten en de overige feta. Bestrooi met de munt en besprenkel eventueel met extra vierge olijfolie naar smaak.