Bereiding
Als basis gebruik ik water en een PowerSlim kruiden bouillon, vervolgens voeg je ingrediënten toe die jij lekker vindt. Ik heb in dit recept gekozen voor de zoete punt paprika, zoete aardappel en tomaat. Zo gemakkelijk maar zo lekker!!!
Snipper de ui en knoflook en fruit aan in een soeppan. Snijd de zoete aardappel, tomaat en puntpaprika in blokjes en voeg toe aan de pan. Voeg een flinke snuf paprikapoeder toe en bak 2 minuutjes.
Giet dan de (PowerSlim kruiden) bouillon erbij en kook 15 minuten. Pureer de soep dan fijn met een staafmixer. Serveer de soep met een schepje Griekse yoghurt en verse peterselie.
Een heerlijke traktatie erbij: Spiesje met Italiaanse gekruide tartaarballetjes, mini mozzarella, basilicum blaadjes met zongedroogde tomaatjes
Ingrediënten:
2 grote puntpaprika’s
1 liter groentebouillon
1 teen knoflook
1 ui
400 gram zoete aardappel (geschild)
1 tomaat
Snufje paprikapoeder
4 eetlepels Griekse yoghurt
Peterselie
