Je prettig voelen in je Kerst outfit in 50 dagen

Ben je deze zomer weer aangekomen?

Voel je je vaak vermoeid of futloos?

Zou je willen werken aan de BESTE VERSIE van jezelf?

Wil je deze kerst in je feestoutfit passen of 2017 afsluiten met een gezonder en slanker lichaam?

Begin dan NU! Want in 50 dagen hebben we nog ongeveer 300 eetmomenten om winst te behalen. Het duurt nog iets langer dan 7 weken totdat de 50 dagen om zijn, wat neerkomt op minimaal 7 a 9 kg gewichtsverlies. Zou het niet lekker zijn om lichter het nieuwe jaar in te gaan? Tel uit je winst!

Dan ben jij op het juiste adres:

Doe mee met onze Beauty Smart Feestdagen Challenge! Bereik je ideale gewicht en wordt fitter en energieker. Ook als je veel gewicht kwijt wil, kan je al een prachtige start maken met deze Feestdagen Challenge. We passen de recepten, tips & trics zo aan dat je de feestdagen goed door kan komen. Mocht je met de kerst nog niet je doel bereikt hebben, is dat uiteraard geen probleem. Dan pakken we de draad weer op na de feestdagen.

Wanneer begint de PowerSlim Feestdagen Challenge?

De PowerSlim Feestdagen Challenge start op Donderdag 2 November 2017 met een ontzettend sfeervolle kookdemo en eindigt op zaterdag 23 december 2017.

De komende weken plannen we de intakegesprekken en kun je eventueel al beginnen. Tijdens zo’n persoonlijk intakegesprek leggen we het programma uit en stellen we je behandelplan op.

Wat is de PowerSlim Feestdagen Challenge?

De  PowerSlim Feestdagen Challenge is een voedings- en leefstijlprogramma waarmee je tijdens de Challenge tussen de 7 a 9 (vrouw) en 10 (man) kilo lichaamsgewicht kunt verliezen. We werken met het PowerSlim programma dat gericht is op anders eten in plaats van minder eten. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Het zorgt voor een verzadigd gevoel gedurende de hele dag waardoor de verbranding op peil blijft en uitschieters minder op de loer liggen. Verbaasd?

Het heeft een ruim assortiment; dagelijks kun je kiezen uit ruim 125 producten zoals brood, crackers en pasta. Daarnaast hebben we zelfs chocolade en chips in het assortiment. De producten komen overeen met producten uit het huidige voedingspatroon, maar ze hebben een andere samenstelling: Koolhydraatarm en eiwitrijk en met veel vezels. Het is niet ingewikkeld en je kunt makkelijk met het gezin mee-eten.“

Tijdens deze Afslank Challenge krijg je:

Bij aanschaf van het PowerSlim starterspakket € 159,- voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen en een kookboek met 14 weekmenu’s

Een GRATIS kookdemo 2 November

Een gezellige Sinterklaas verrassing, zodat je niet in de verleiding komt.

Als je op je streefgewicht bent, krijg je een cursus gewichtsbehoud cadeau. Je wilt toch niet eeuwig lijnen. Als je streefgewicht gehaald hebt, wil je dat natuurlijk wel zo houden! Daarom richt Beauty Smart zich niet alleen op verantwoord afvallen, maar vooral ook op blijvend resultaat. Een jaar lang na het behalen van je streefgewicht wordt je geheel GRATIS begeleidt wat de kracht is voor gewichtsbehoud en gezondheidswinst.

Er vind een loting plaats onder de deelnemers, de winnaar ontvangt 15 november een Workshop Stijladvies van Just Your Style. Daar gaan ze op een hele leuk manier kijken wat je sterke punten zijn en deze ga je accentueren. Figuuranalyse en botstructuur komen hierbij ook aan bod. Je krijgt tijdens deze workshop veel handige tips waarmee jij daarna zelf aan de slag kunt gaan

Denk je nu: ‘dat is iets voor mij’! Aarzel dan niet en stuur een email naar info@beauty-smart.nl of bel naar 06-460 900 94.

 

lieve groten van de dames van Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube