
Verwarm de oven op 200 graden. Meng in een kleine kom 1 el olijfolie per persoon met de komijnpoeder en de kurkuma en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de aubergine in kleine blokjes van ongeveer 1 cm. Meng de blokjes aubergine met de kruidenolie en doe dit in aluminiumfolie. Vouw het aluminiumfolie goed dicht zodat er geen lucht bij kan komen. Bak de aubergine 20 minuten in de oven.
Verkruimel ondertussen de feta en snijd de blaadjes munt in reepjes. Snijd de tomaat in kleine blokjes en breng op smaak met peper en zout. Snijd de ijsbergsla in brede repen.
Snijd de rundertartaar in gelijke stukjes. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de tartaar in 2 – 3 minuten rosé, of langer naar smaak.
Verwarm de PowerSlim wrap in aluminiumfolie en verwarm de wrap de laatste 4 minuten van de baktijd van de aubergine mee in de oven.
Verdeel de blokjes aubergine en tomaat, de feta, munt, ijsbergsla, gebakken tartaar over verschillende kommetjes en laat iedereen zelf zijn eigen wrap vullen. Heerlijk met Curry Ketchup Saus van Callowfit
