Ons team

Het team van Beauty Smart bestaat uit een dame en een heer, Annemarie en Michiel, die zich allebei inzetten voor iedereen die wil afvallen en voor een gezonde levensstijl gaat.

Als team laten wij onze klanten graag zien dat afvallen en een gezond voedingspatroon heel erg lekker kan zijn en dat het bereiden van gezonde maaltijden niet veel tijd in beslag hoeft te nemen. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen tijd heeft om dagelijks uren in de keuken te staan! Alle twee hebben wij een passie voor voeding en zijn we geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft. Wij hechten dan ook veel waarde aan het volgen van cursussen op dit terrein. De brede kennis die wij opdoen gedurende cursussen, opleidingen en trainingen maar ook zelf verworven kennis, delen wij graag met onze klanten door het geven van eerlijk advies op maat.

Daarnaast zijn we door onze persoonlijke aanpak en nabijheid naast de consulten anders dan andere coaches en daar zijn we trots op. Ook schenken wij veel aandacht aan het mentale aspect. Wij staan dan ook stil bij hoe de klant zich voelt. Op deze manier kunnen wij samen met de klant valkuilen aanpakken, zoals eetproblemen of saboterende gedachten, zodat deze eerder herkent worden en minder leiden tot beperkingen.

Onze missie

Mensen begeleiden naar een gezond gewicht, een evenwichtig voedingspatroon en een energieker leven op een plezierige en persoonlijke manier. Allemaal compleet afgestemd op het individu!

Visie

Bij Beauty Smart houden wij er rekening mee dat iedereen uniek is. In dit opzicht stimuleren wij onze klanten dan ook om vooral naar hun eigen lichaam en gevoel te luisteren als het aankomt op voeding en andere onderwerpen gerelateerd aan gezondheid. Een holistische benadering waarbij het gehele individu, inclusief de eigen achtergrond, gewoonten en wensen worden betrokken. Daar staan wij voor!

Samen met onze klanten kijken wij naar de (on)mogelijkheden, wensen en valkuilen. Wij sturen aan op een voedingspatroon en levenswijze die haalbaar is voor op de lange termijn. Want wij vinden dat afvallen nooit het doel op zichzelf is, maar de weg naar het doel om op gewicht te blijven.

A way of life

de pijlers van beauty smart

Persoonlijke coaching

Wij hanteren een persoonlijke aanpak met nabijheid, ook naast de consulten. Hoe jij je bij het traject voelt, staat bij ons centraal.

Voeding

Met behulp van de productlijn van Food & Lifestyle gaan wij samen met jou aan de slag om je streefgewicht te bereiken. De PS Food Lifestyle fase 3  sluit naadloos aan bij ons afslankprogramma. Ook is het uitermate geschikt wanneer je tevreden bent met je huidige gewicht en dit graag in balans wilt houden door een gezondere en meer bewustere levensstijl te hanteren.

Bewegen

Beweging kan je ondersteunen bij het behalen en behouden van je streefgewicht. Indien gewenst kunnen wij je gemakkelijk te integreren oefeningen voor thuis bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gratis een persoonlijk afgestemd trainingsprogramma samen te laten stellen.

Orthomoleculaire ondersteuning

Met behulp van specifieke voedingsstoffen in de vorm van supplementen wordt je voedingspatroon gedurende het afvaltraject ondersteund.

Ontspanningstherapie

Spanning en stress kunnen het afslankproces vertragen. Daarom schenken wij ook aan dit onderwerp aandacht. Indien gewenst kunnen wij jou verschillende ontspanningsoefeningen aanleren.

zullen wij je helpen om op een leuke manier af te vallen?

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube