Karin Pauw uit Woerden

Succesverhalen Annemarie Gaasbeek

De fotoshoot is mogelijk gemaakt door:

Kledingwinkel: You By Sandra Woerden
www.youbysandra.nl

Schoenenwinkel: Telkamp Woerden
www.telkampschoenen.nl

Fotograaf Paula Bouman
www. paulaboumanfotografie.nl

Kapper & Visagie: Trots Op Haar
www.trotsophaar.nl

Karin maakt er echt een feestje van afvallen Woerden
Het verhaal

Ik ben Karin Pauw, 48 winters jong en inmiddels in de balance fase terecht gekomen van het Powerslim programma. Vol trots kan ik zeggen dat ik 24 kilo ben afgevallen met behulp van Powerslim. 11 april 2018 ben ik in Woerden bij Beauty-Smart afslankstudio gestart en onder begeleiding van Annemarie heb ik mijn streefgewicht eind augustus behaald. 5 jaar geleden stopte ik met roken, ook belande ik 2 jaar geleden in de overgang waardoor ook mijn lichaam veranderde. Er kwam steeds een beetje meer Karin bij en opeens had ik daar genoeg van. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik vond dat het tijd was om iets aan mijn gewicht en figuur te gaan doen.

Beauty-Smart volgde ik al een tijdje op facebook. Ik had daar meerdere goede resultaten van gezien en ik mailde een berichtje naar Annemarie. Als ik dan toch gaat afvallen dan onder begeleiding en bij Beauty-Smart. Ik ben altijd al stevig geweest en had daar eigenlijk nooit problemen mee. Stond nooit op een weegschaal, deze had ik ook niet thuis en had ook nog nooit echt gelijnd. Toen ik bij de eerste afspraak bij Annemarie op de weegschaal moest staan en deze ruim 90 kilo aangaf, een BMI cijfer welke in het obesitas kwam en het vet om mijn organen echt veel te hoog was ging bij mij de knop totaal om. Mijn eerste plan was om 5 kilo af te gaan vallen zodat ik mijn kleding weer fijn kon gaan dragen. Dat is nu dus uitgelopen op een compleet nieuwe garderobe. hahahahahahah.

Wat ik fijn vind aan het Powerslim programma is dat je heerlijk eten kan combineren met afvallen. En iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik van lekker eten hou. Dat staat als een paal boven water. Ik vond de producten erg lekker en vooral makkelijk, heb zoveel mogelijk producten uit geprobeerd waardoor je vanzelf je favorieten over houd. Absolute winnaar en favoriet is de intense chocolade reep wat mij betreft. Heb heel erg moeten wennen aan 6 keer per dag eten!! Mega vaak vond ik dat maar toen dat eenmaal in je systeem zat ging dat vanzelf. Heel fijn was het dat je alles zonder honger en trek kon doorlopen. Ik had ook altijd een extra tussendoortje in mijn tas voor onvoorziene oponthoud. Waardoor ik echt altijd om de 2,5 uur iets kon eten. Ik bereidde mijn dag ook altijd voor, legde alle tussendoortjes en mijn lunch de avond ervoor klaar. Dat vond ik makkelijk.

Ik vond het erg leuk om met de mogelijkheden van koolhydraat arm eten zo uitgebreid mogelijk te koken en snacks te verzinnen. Ik hou enorm van “snaai tafelen” allerlei lekkers op tafel zetten van kleine hapjes en dit dan samen met vrienden of familie te eten. Deze mogelijkheden waren er met tips van Annemarie en ideeën van mijzelf. Top! De complimenten vliegen dagelijks om mijn oren, geweldig leuk om te ervaren en mee te maken. Terwijl ik mijzelf altijd er mooi en verzorgd uit vond zien. De meeste winst haal je uit het feit dat je jezelf veel fitter en beter voelt. Hoofdpijn heb ik nauwelijks nog. Heerlijk toch!

Afvallen Woerden Powerslim

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube