Huren in Oudewater -Beauty Smart

Zoals velen van jullie weten, hebben wij nog een tweede locatie in Oudewater. En voor degenen die hier niet vandaan komen: Dit is een ontzettend leuke en mooie stad, wat qua gezelligheid eerder aanvoelt als een pittoresk dorp, waar de mensen ook nog eens heel gastvrij zijn.
En zoals Woerden Koeiemart heeft, heeft Oudewater ook haar eigen feestdag in de zomer: Het heksenfestijn! Met zelfs een eigen lekkernij: De Oudewaterse Kus!

Onze werkplek is in Oudewater super centraal, namelijk aan de Markt te midden van al het gebeuren! Daar zitten we in een prachtig monumentaal pand met alle faciliteiten om de hoek en welke ook nog eens gunstig gelegen ligt. Vanuit onze werkplek hebben we ook nog eens een prachtig uitzicht op de mooie kerstboom in de stad!
Maar, ook de mensen binnen het gebouw mogen wel eens in het zonnetje gezet worden! Zowat iedere dag luncht iedereen met elkaar, hoewel we allemaal een andere achtergrond hebben… Hoe diverser hoe beter vinden wij altijd, want zo kan je nog wat van elkaar leren. En dan gaat het niet altijd alleen maar over eten. ?
Want, hoewel werk hetgeen is dat ons verbind, is dit zeker niet het enige waar we over praten! Zo hebben we recentelijk met z’n allen genoten van de kerstborrel en gezellig gekletst.
En zelfs vandaag nog zijn we weer ontzettend verwend met een heerlijke fles Champagne! Je kan dus wel merken dat de gastvrijheid van deze stad zich voortzet op ons werk met de verschillende collega’s. Ontzettend attent!

Nu is het zo dat er nog hele mooie werk-/ bedrijfsruimtes beschikbaar zijn binnen dit gebouw! Dus, ben jij hier nog naar op zoek en wil je deel uitmaken van deze leuke stad, in dit monumentale gebouw waar een gezellige, interne sfeer is? Laat het ons weten en dan kunnen wij je in contact brengen met de juiste mensen. ?

 

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

de visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PowerSlim bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube

 

error: Content is beschermd