Het succesverhaal van Wendy

Er is mij gevraagd of ik mijn ervaring bij Beauty Smart met jullie wil delen. En natuurlijk wil ik dat, want ik hoop ook jullie te kunnen inspireren met mijn succesverhaal om jullie streefgewicht te bereiken! Want ja, het werkt echt…

Wendy foto voor Beauty Smart programmaOm in je eentje af te vallen is gewoon niet te doen. En nog veel belangrijker, om de kilo’s er ook echt blijvend af te houden. Je krijgt toch snel een jojo-effect als je het alleen doet… Daarom had ik zoiets van, ik ga dit onder begeleiding doen zodat ik zeker weet dat ik mijn streefgewicht ga behalen.
Via Facebook kwam ik Beauty Smart tegen. Hier en daar wat informatie opgezocht en de conclusie getrokken; dit wilde ik wel gaan proberen. De knop is omgegaan en ik ben ervoor gegaan.

Vol enthousiasme ben ik destijds ontvangen door Annemarie. Ze legde mij uit wat het allemaal inhield en hoe het in zijn werking gaat. Zes keer op een dag koolhydraatarm en eiwitrijk eten. Ik leerde heerlijke receptjes maken. En ook de rest van de producten van PowerSlim zijn heerlijk, van croissantjes tot chocolade, het was allemaal geen straf.

Mijn doel was om 10 kilo kwijt te raken. Uiteindelijk is het zelfs 18 kilo geworden! Dat zegt al genoeg toch? Het gaat gemakkelijk, lekker, verantwoord en snel. Annemarie heeft mij inzicht gegeven in gezond eten, maar ook in mijn eetgedrag. Hier heb ik dus altijd wat aan.

Inmiddels ben ik klaar met PowerSlim, 18 kilo lichter en een halfjaar stabiel. En dat is nog lang niet alles. Het heeft mij zoveel meer leuks gebracht dan alleen dit. Ik heb bijvoorbeeld mee gedaan aan een fotoshoot voor de Nederlandse PowerSlim-campagne. Mijn verhaal kan je daar eventueel ook lezen. Daarnaast sta ik inmiddels in verschillende advertenties voor Beauty Smart, onder andere in de bioscoop en in het tijdschrift Happy in Shape. Wie kan dat nou zeggen? Kortom, ik ben inmiddels een waar fotomodel geworden, haha!

Wie weet ben jij de volgende die hier schrijft over jouw ervaring: slank, mooi en gelukkig!

 

x Wendy Beauty Smart

Het succesverhaal van Wendy

Fotoshoot mede mogelijk gemaakt door:
– Schoenen & accessoires: Viqo
– Kleding: Concepts
– Haar & visagie: Wendy’s Knipsalon
– Fotografie: Paula Bouman

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube