Esther is 30 kilo afgevallen

Hallo, ik ben Esther, 45 jaar, moeder van 2 kinderen en werkzaam in de zorg. Na veel pogingen en mislukkingen m.b.t. afvallen ben ik via een collega in aanraking gekomen met PowerSlim. Zij heeft me verteld over het programma en ik werd steeds enthousiaster. Het feit dat ik vrij normaal met mijn gezin mee kon eten sprak mij erg aan.
In april 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een informatief gesprek bij Annemarie van Beauty Smart.

Daar werd het programma uitgelegd en vertrok ik met het starterspakket in de hand richting huis. Thuis alles eens goed doorgelezen, de producten bekeken en ik zag het helemaal zitten om de volgende dag te beginnen. Wat veel keuze in producten was er! Ik vond niet alles even lekker uit het starterspakket, maar het was goed vol te houden. Ik heb ook geen hongergevoel gehad omdat je 6x per dag een eetmoment hebt.

Na een week weer een afspraak en het moment van de weegschaal… -2 kg in 1 week! Het afvallen ging zo goed dat de eerste 5 kilo er na 4 weken al af was. Dat was de stimulans om verder te gaan. De ene week viel ik meer af dan de andere week, maar het was er af!

Met de goede en enthousiaste begeleiding van de coaches van Beauty Smart is het me gelukt om 30 kilo af te vallen en ik voel me super goed. Ik heb weer meer energie en zelfvertrouwen en geen lichamelijke klachten meer (knieën en heupen). Ik zit nu in de opbouwfase naar een normaal voedingspatroon met minder PowerSlim producten per dag en dat gaat goed.

Natuurlijk zal ik altijd moeten blijven letten op wat ik eet maar het gaat me zeker lukken om het zo te houden. Als ik het even niet meer weet, de motivatie weg is of wanneer ik een vraag heb, kan ik altijd een berichtje sturen. Vaak heb ik al heel snel antwoord, zelfs in het weekend.

Super trots zijn we uiteraard op je Esther!!!!! uiteraard staan we haar ook bij tijdens het stabiliseren!

 

lieve groten van de dames van Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube