PowerSlim JAM voor je biefstukje.
Iedereen kon zijn stem uitbrengen. Niet verwonderlijk maar de saus van PowerSlim jam heeft duidelijk gewonnen!
Ontzettend lekker ! 😍
Laat de biefstuk in 30 min. op kamertemperatuur komen. Bestrooi aan beide kanten met peper en zout. Verhit een ruime koekenpan op hoog vuur. Voeg 20 g boter toe. Wacht tot het schuim verdwijnt, de boter heeft dan de juiste temperatuur. Leg de biefstukken in de pan en zorg dat ze elkaar niet raken. Houd de biefstukken tijdens het bakken in beweging, zo blijft de temperatuur constant. Als de biefstukken aan één kant mooi bruin zijn, keer je ze om. Voeg na 1 min. Een beetje boter toe.
Bak de biefstukken naar wens rare, medium of well done. Neem ze uit de pan en laat op een warm bord 5 min. rusten onder een deksel of aluminiumfolie. Verhit hierna de koekenpan met het bakvocht van de biefstuk op middelmatig vuur en fruit hierin een sjalot en voeg een snufje rozemarijn er aan toe. (3 – 5 minuten).
Voeg de PowerSlim aardbeienjam, 1 eetlepel zwarte balsamicoazijn en 1 eetlepel rode wijnazijn en 2 eetlepels water per persoon toe. Roer goed en laat 2 minuten zachtjes inkoken. Breng dit op smaak met peper en zout.
Maak er een lekker frisse salade bij! Genieten maar!
