Balance “way of life” gewichtsbehoud

Wij helpen jou naast het afvallen graag bij het behouden van je streefgewicht. Dit schijnt voor veel mensen namelijk nog lastiger te zijn dan het afvallen zelf. Lees hier meer over gewichtsbehoud.

Veel mensen lukt het wel om af te vallen, maar schenken onvoldoende aandacht aan het stabiliseren van hun gewicht. Vaak is er na het afvallen geen realistisch plan bij de wens om nooit meer aan te komen. Dit met alle gevolgen van dien.

Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk en realistisch plan voor gewichtsbehoud met behulp van een gezond en evenwichtig voedingspatroon voor de lange termijn. Het is namelijk bewezen dat wanneer je een jaar lang op je streefgewicht blijft, de kans veel groter is dat je dit gewicht ook daadwerkelijk behoudt. Neem gerust eens contact met ons op!

Heerlijk in balans afvallen voor het hele gezin Woerden

‘Heerlijk in balans’ sluit naadloos aan bij ons afslankprogramma. Maar ons programma is ook uitermate geschikt wanneer je tevreden bent met je gewicht en dit graag in balans wilt houden door een gezondere en meer bewuste levensstijl. Het is onze passie om voor jou een gezond voedingspatroon mét heerlijke healthy en lekkere snacks op te zetten. Met de PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere alledaagse producten die minder koolhydraten bevatten dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast hebben de prodcuten meer eiweiteten voor een verzadigd gevoel. Ondanks a way of life verantwoord gevoel, genieten van brood, pasta, rijst, chocolade, koekjes, chips, noem maar op!

In het kookboek “Balance heerlijk in balans met het hele gezin” staan heerlijke recepten voor het gehele gezin. Er staan recepten in die naast makkelijk, snel, lekker en gezond zijn.

A way of life

Gewichtsbehoud Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

de visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PowerSlim bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube

 

error: Content is beschermd