Ingrediënten twee personen
-
2 Puntpaprika’s
-
2 Portie PowerSlim rijst
-
PowerSlim Bouillon
-
1 zakje PowerSlim kaaskoekjes
-
2 eetlepels mayonaise
-
1 Rood pepertjes
-
Paar blokjes komkommer
-
1 Avocado
-
Snufje zout en peper
Recept
Verwarm de oven voor op 175°C (hete lucht). Maak 2 paprika’s schoon en halveer ze in de lengte.
Bak de paprika’s ± 20 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg de laatste 5 minuten de PowerSlim kaaskoekjes toe, zodat ze lekker knapperig (op de bakplaat) worden in de oven. Kook de PowerSlim rijst in PowerSlim bouillon, kook de rijst iets langer (20 a 25 min). Breng de rijst op smaak met zout en peper en voeg 2 lepels mayonaise toe. Mocht je van pittig houden, voeg een rood pepertje in stukje toe.
Vul de paprika’s met het rijstmengsel en mayonaise. Verkruimel de kaaskoekjes, en voeg de komkommer, rood pepertje, komkommer, avocado…. toe.
Genieten maar!
Ps zit je in Fase 1 neem een groene paprika, daar zitten minder koolhydraten in