Ingrediënten

1 courgette/ courgettini (eventueel met behulp van de spiraalsnijder)
150 g tonijn op water
50 g tomatenblokjes
75 gram groene paprika in stukjes
100 g champignons in kwarten
Halve rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
1 teen knoflook, fijngehakt
kwart ui, gesnipperd
50 ml visbouillon
1 tl Italiaanse kruiden
1 el olijfolie
Peper
Zout
Bereidingswijze:
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg vervolgens de knoflook, rode peper, champignons en de paprika toe en verhit deze kort op hoog vuur. Zet het vuur lager en voeg de bouillon, tonijn, tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe en laat nog circa 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de rest van de olie in een wokpan en bak de courgettini in circa 2-4 minuten gaar.

Verdeel de saus over de courgettini. Geniet van een extra portie op een dag dat je druk bent!