Feestelijke olijventapenade op een PowerSlim bruchette of op een wrapje……..voor bij de borrel
Heerlijk genieten!!!!
Ingrediënten
200 gram olijven (de groene knoflook en de heerlijke zwarte olijven zonder pit)
4 stukjes zongedroogde tomaat uit de olie
3 teentjes knoflook
1 limoen
1 citroen
Verse kruiden 1 handvol zoals tijm, bieslook, rozemarijn eventueel koriander
(ik ben zelf niet zo gek op koriander, maar smaken verschillen)
2 eetlepels kappertjes
Bereiding
Snijd alle kruiden heel fijn. Snijd de helft van de limoen en de helft van de citroen in kleine partjes
Voeg er 4 eetlepels olijfolie en het sap van de halve limoen aan toe. Breng de tapende op smaak met verse zwarte peper en zeezout. Snij de zongedroogde tomaat uit de olie en voeg dit samen met de kappertjes. Je kan zelf de structuur bepalen bv grof of wat minder grof ( ik heb het heel kort even in de nutribullet gedaan.)
Bereidingstijd 3 minutenen
