Een lekker alternatief voor Fase 1

We hebben het gerecht pittige gehakt met PowerSlim Balance rijst laatst gemaakt. Dat was zo verrassend lekker, dat ik er nog een variant op heb bedacht!

Roerbak  bloemkoolrijst met een combinatie van Broccolirijst  en snijd een paar schijfjes courgette in blokjes. Ik combineer broccolirijst en bloemkoolrijst, aangezien je van bloemkoolrijst minder zou mogen vanwege de hoeveelheid koolhydraten. Ik hou altijd van een groot portie groenten, daarom gaat mijn voorkeur uit naar een combinatie.

Rasp de schil van de limoen met een fijne rasp en pers de limoen uit. Pers de knoflook of snijd fijn en snijd de rode peper fijn. Hak verse koriander grof, indien je dit lekker vind. Haal de blaadjes van de little gem (Romaine sla)  los, zodat je per persoon 3 slaschuitjes krijgt.

Het vlees in dit gerecht is vaak erg pittig en wordt daarom gecombineerd met frisse tegenhangers als komkommer salade en sla. Snijd ondertussen de komkommer in dunne plakken, voeg 1 eetlepel witte wijnazijn toe. Breng op smaak met  zoetstof, peper en zout , laat minstens een half uur marineren. Eventueel kan je de Karamel zeezout (half theelepeltje) toevoegen als zoetstof. Schep af en toe om zodat de smaken goed in de komkommer trekken. Voor serveren de komkommer uit de marinade halen.

Saus voor de kippengehakt:  Meng ondertussen in een kleine kommetje  1/2 tl limoenrasp en 1 eetlepel Kikkoman sojasaus. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en de halve rode peper 1 minuut op hoog vuur. Voeg het kipgehakt 40 gram toe en bak in 2 – 3 minuten los op middelhoog vuur. Meng de saus voor het kippengehakt en bak dit  nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de groenten (broccolirijst en bloemkoolrijst met courgetteblokjes) over de borden. Leg de little gem schuitjes erop en vul ze met het kipgehakt. Schenk de achtergebleven saus over de groenten. Serveer met de zoetzure komkommer en voeg de Callowfit Chili saus toe

Echt genieten

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube