Een dagje erop uit

Ik (Annemarie) ben laatst een dagje weg geweest naar het Vondelpark en uiteraard mogen lekkere hapjes en een diner ’s avonds dan niet ontbreken! Tijdens dit uitje was ik bezig met het PowerSlim-programma, dus hoe los ik dat dan op? Regel 1: Een goede voorbereiding is het halve werk!

Zoals op de foto’s te zien is, had ik mijn wandelschoenen in mijn tas meegenomen, samen met een aantal PowerSlim-eetmomenten. We wisten dat we er een actieve dag van wilden maken zodat we lekker in beweging zouden zijn! Zo zie je maar dat je voor 10.000 stappen toch nog aardig je best moet doen.

Hulp bij afvallen Woerden

De lunch

We zijn de dag begonnen met een lekkere lunch. Ik heb voor een broodje carpaccio gekozen waarbij ik snel de ‘wisseltruc’ heb toegepast: Het brood dat erbij geserveerd werd, heb ik vervangen door het beleg op mijn eigen meerzaden bolletje te doen (die ik tijdens mijn voorbereiding heb ingepakt). De winst is wat er achterblijft op het bord: het brood en wat pijnboompitjes. Kortom, een goed gevoel achteraf!

Afvallen zonder sporten Woerden

Het diner

Aangezien ik wist waar we die avond uiteten gingen (tapas), had ik een dag van tevoren alvast de menukaart bestudeert om te zien welke tapas er allemaal waren. Op die manier hoef ik niet toe te geven aan de verleiding op het moment zelf. Ik had voor het binnentreden in het restaurant dus al besloten om de champignons te eten en de garnalen.

Dat ik uit eten ben met een gezelschap die niet bezig zijn met PowerSlim, wil niet zeggen dat ik niet met ze mee kan doen. Ze hadden brood met tzatziki als voorgerecht bestelt, maar omdat ik zelf soepstengeltjes mee had genomen in mijn tas heb ik die erbij gedaan en kon ik gewoon mee doen!

Daarnaast had ik van tevoren ook bedacht dat ik wat extra’s mocht, aangezien je toch wel uiteten gaat. Mijn ‘guilty pleasure’ werden de inktvisringen. Normaal gesproken hebben die niet de voorkeur binnen het PowerSlim-programma omdat het ten eerste verpakt zit in beslag, en dus hoog zit in koolhydraten, en ten tweede omdat het gefrituurd is en daardoor hoog zit in calorieën.

Maar, ik sprak met mezelf af dat het deze keer mocht en niet meer dan twee stuks. Dat houdt echter ook in dat ik mijn verlies moet nemen: door die inktvisringen raak ik uit ketose (vetverbranding). Het duurt twee tot drie dagen voordat je weer in ketose zit. Maar, dit ‘verlies’ spreek ik van tevoren met mezelf af. Zo weet ik waar ik aan toe ben en wat ik kan verwachten, ook voor de dagen na het etentje.

Na het eten was ik verzadigd. Mede omdat we voorafgaand aan het etentje nog een drankje hadden gedaan waar ik een PowerSlim-reep bij heb gegeten. Ik weet namelijk van mezelf dat ik tijdens een etentje geneigd ben om te eten vanuit gezelligheid in plaats vanuit honger. Door het nemen van al deze voorbereidingen maak ik het makkelijker voor mezelf, omdat ik mijn keuze zo niet laat beïnvloeden door mijn trek of door de sfeer.

Als afsluiter heb ik dan ook verse muntthee genomen en heb ik een goed gevoel over gehouden aan deze dag!

 

x-Annemarie Beauty Smart

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube