De vergeten Groente Venkel (fase 1)

De smaak van Venkel is anijsachtig, een beetje zoet, maar toch pittig. Het is een beetje een vergeten groente, terwijl het eigenlijk een waar moestuinjuweeltje is. Daarom een lekker recept met Venkel

Snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de venkel (200 gram) in kwarten, verwijder de harde kern en snijd de venkel in dunne repen Houd het venkelloof apart. Bereid de PowerSlim bouillon. Pers het sap van de citroen uit.

Verhit de olie in een wok voeg de ui, rode peper, het grootste deel van de venkel, het venkelzaad en 40 gram kipfilt toe. Bak de kip op hoog vuur en bak daarna, afgedekt, 15 minuten op middellaag vuur. Of totdat het zacht is.

Maak een heerlijke frisse salade van de overige venkel in een kom. Voeg naar smaak citroensap, olijfolie, peper en zout toe.

Voeg de PowerSlim rijst of in dit geval PowerSlim Balance rijst toe aan de wok en bak 2 minuten. Voeg de  PowerSlim bouillon toe en laat de rijst de bouillon langzaam opnemen. Roer regelmatig door. Voeg eventueel extra water toe om de korrel verder te garen.

Voor de extra lekkere smaak kan je vanaf  fase 3 een eetlepel mascarpone toevoegen of een eetlepel geraspte kaas is fase 2 a.   Breng de rijst op smaak met peper en zout. Verdeel dit over de kommetjes en bestrooi dit met een eetlepel geraspte kaas en  frisse venkelsalade. Gebruik de venkelloof als garnering

De venkelsalade is er heerlijk bij, lekker fris

Een serieuze oplossing met persoonlijke begeleiding

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube