Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de ui. Verhit 1 el olijfolie, bak de ui en 1 tl Mexicaanse kruiden per persoon een halve minuut, tot de kruiden beginnen te geuren. Snijd ondertussen grote 40 gram kipfiletstukjes klein. Zet het vuur lager, voeg de kip toe en bak 3 – 4 minuten.
Voeg 1 el tomatenpuree en 3 el water toe aan de kip. Laat de kip, afgedekt, 16 – 20 minuten zachtjes koken op laag vuur. Roer regelmatig door. Haal de laatste 2 minuten het deksel van de pan, zodat de saus kan inkoken. Breng op smaak met peper en zout, haal de pan van het vuur en laat de kip afkoelen.
Tomatensalade
Snijd ondertussen 200 tomaat door de helft en daarna in halve maantjes. Snijd zowel de blaadjes als de steeltjes van de koriander fijn. Meng in een saladekom de eetlepel extra vierge olijfolie en halve eetlepel witte balsamicoazijn met peper en zout tot een dressing. Meng de tomaten en koriander met de dressing.
Leg het kipmengsel aan één kant van de PowerSlim wrap en vouw de andere kant van het wrap eroverheen, Druk de randen voorzichtig dicht met een beetje smeerkaas met een vork. En voeg een beetje smeerkaas op de bovenkant van de wrap. Doe de wrap in de oven 5 minuten, en enkele minuten onder de gril
Serveer de wrap met de tomaten-koriandersalade.
Zelf een kruidenmix maken is niet moeilijk en het resultaat is erg lekker. Wij delen de lekkerste recepten om zelf een kruidenmix te maken
Ingrediënten Mexicaanse kruiden
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel zout
2 theelepels komijnpoeder
1 theelepel hete chilipeper
3 eetlepels paprikapoeder