Het Beauty Smart-programma

Maak kennis met het Beauty Smart-programma! Wij hebben met behulp van onze jarenlange verworven kennis en ervaring een programma ontwikkeld dat op het individu aansluit. Hierbij maken we gebruik van PS Food & Lifestyle -producten tijdens het afvallen. We helpen je niet allen met afvallen maar ook met het behouden van je gewicht.  Je kunt genieten van alledaagse producten die minder koolhydraten bevatten en eiwitrijk zijn. Zo kun je ondanks je koolhydraatarme levensstijl toch met een verantwoord gevoel genieten. Het is géén dieet maar een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten met een prachtig resultaat voor de lange termijn.

Hoe werkt het?

Het programma is effectief, wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig te volgen en legt vooral de nadruk op koolhydraatarm, eiwitrijk en regelmatig eten.

Het programma bestaat uit drie fasen met elk 5 tot 7 eetmomenten per dag. Binnen deze fases begeleiden wij jou door middel van een gezond voedingspatroon en persoonlijke coaching naar je streefgewicht en een energieker leven.

Het programma biedt resultaat op de korte en lange termijn. Bijkomende voordelen zijn het afvallen zonder hongergevoel en het behoud van spiermassa. Dit laatste verlaagd de kans op het jojo-effect wanneer je je streefgewicht hebt behaald. De producten van PowerSlim bevatten zeer weinig brandstoffen en toch alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft. Dit stelt jouw lichaam in staat om de benodigde energie uit vetreserves te halen.

Fase 1 • Afvallen

Door het Beauty Smart-voedingspatroon te handhaven raak je in ‘ketose’, wat ook wel vetverbranding betekent. Jouw lichaam gaat de vetreserves als energiebron gebruiken waardoor je ongewenste kilo’s kwijtraakt.

Tijdens fase 1 ben je wekelijks welkom voor een consult. De PowerSlim-producten die je binnen deze fase nuttigt, bevatten weinig tot geen koolhydraten en vetten en veel eiwitten. Je mag eenmaal per dag genieten van een goede portie groenten met een stukje magere kip, vis of vlees en kun je genieten van rauwkost. Je kunt rekening houden met ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.


Fase 2 • Streefgewicht behalen

Als 80% van het door jou gewenste gewichtsverlies bereikt is, ga je naar de tweede fase. In deze fase kom je op je streefgewicht. Stapsgewijs voeg je meer reguliere voedingsmiddelen aan je dagelijkse voedingspatroon toe.

Het aantal PowerSlim-producten zal gedurende deze fase worden teruggebracht totdat je alleen nog PowerSlim producten-gebruikt als tussendoortje. In deze fase zien wij je eens per twee weken voor een consult.

fase 3 • A way of life

In deze fase heb je je streefgewicht al behaald, maar blijven wij jou begeleiden. Op gewicht blijven is voor velen namelijk een grotere uitdaging dan afvallen.

In deze fase leer je om blijvend gezond en gevarieerd te eten. Ook leer je hoe je zelf je gewicht kunt stabiliseren. Om deze levensstijl nog makkelijker en plezieriger voor te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld.


Klaar voor een nieuwe fase in jouw leven?

De visie van beauty smart

Wij geloven dat de aanpak van Beauty Smart volgens een holistische benadering leidt tot een langdurig gezonde levensstijl. Samen kijken we naar alle (on)mogelijkheden zodat jij gezonder en energieker in het leven staat, zowel fysiek als mentaal!

Persoonlijke coaching

Wekelijks een persoonlijk consult en tevens een jaar lang begeleiding nadat het streefgewicht is bereikt.

 

Recepten en producten

Via PS Food & Lifestyle  bieden wij heerlijke recepten en producten aan.

DUURZAAM & GEZOND OP GEWICHT

Een uitgebalanceerd voedingspatroon, zowel tijdens als na het afvallen, voorkomt een jojo-effect.

GEEN HONGER

Door een lage stabiele bloedsuikerspiegel heb je geen last van een hongergevoel.

 

Beauty Smart – Woerden

Wilhelminaweg 4c
3441 XC Woerden
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

Beauty Smart – Oudewater

Marktstraat 8
3421 AR Oudewater
T 06 460 900 94
E info@beauty-smart.nl

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Beauty Smart Woerden FacebookBeauty Smart Woerden InstagramBeauty Smart Woerden PinterestBeauty Smart Woerden Youtube